Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld: H&M muutti elämäni

28.05.2013 16:15 -

Muotitalo Chanelin pääsuunnittelija Karl Lagerfeld ihmettelee sitä, kuinka ihmiset pitävät hänestä tiukoistakin mielipiteitä huolimatta

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld tunnetaan tavaramerkikseen muodostuneesta mustavalkoisesta tyylistään ja napakoistakin mielipiteistään. Maailmaluokan maine kuitenkin yllätti itse suunnittelijan, jonka mielestä on omituista, että ihmiset ovat hänestä hyvin kiinnostuneita.

Suunnittelija kertoi ranskalaislehti Madame Figaron haastattelussa, kummastelevansa sitä, miten hän on voinut tulla julkkikseksi olematta näyttelijä, laulaja tai teini-ikäinen.

-Saan joka päivä lahjoja, piirustuksia, nukkeja...faneiltani! hän ihmettelee.

Lagerfeld on suominut kovin sanoin muun muassa Pippa Middletonin tyyliä. Suorapuheisuudestaan huolimatta suunnittelija ei ole menettänyt kannattajiaan.

-Ihmiset ovat hyvin mukavia minulle, vaikka sanon törkeitä asioita, hän pohdiskelee.

Lagerfeld on ollut pitkään Chanelin pääsuunnittelija, mutta se ei ole ollut taiteilijan mielestä se seikka, mikä teki hänestä lopulta ison tähden. 77-vuotiaan suunnittelijan mielestä kaikki alkoi vuonna 2004, kun hän H&M-vaateketjulle suunnittelemansa malllisto tuli myyntiin.

-Olin tunnettu ennen sitäkin, mutta sen jälkeen en ole voinut ylittää katuakaan ilman turvamiehiä, hän kuvailee elämäänsä.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat