Kurt Cobainin tytär haluttiin alunperin Twilight-elokuvan tähdeksi?

31.05.2013 14:45 -

Frances Bean Cobain kieltäytyi elokuvasta, joka nosti jenkkiteinien vampyyrikuumeen huippuunsa ja on tuottanut tähän mennessä yli 290 miljoonaa euroa.

Nirvana-yhtyeen edesmenneen solistin Kurt Cobainin ja hänen leskensä Courtney Loven tyttärelle Frances Bean Cobainille tarjottiin pääosaroolia huippusuositun Twilight-elokuvasarjan ensimmäisestä osasta - ainakin mikäli Loven sanoja on uskominen. Hänen mukaansa Cobainin olisi ollut tarkoitus esittää Bella Swan -nimistä roolihahmoa, jota valittiin lopulta näyttelemään Kristen Stewart.

Roolista kieltäytyminen oli Loven mukaan hyvä veto Francesilta, koska rooli olisi tuhonnut nuoren naisen elämän.

- Elokuvan tuotantoyhtiö näki Francesin kuvan, jonka jälkeen minulle lähetettiin elokuvan käsikirjoitus. Tyttäreni mielestä rooli oli kuitenkin typerän seksistinen, jonka takia hän ei missään nimessä halunnut olla asian kanssa tekemisissä, Love väittää Howard Sternin vetämässä radio-ohjelmassa.

Love ei ole nähnyt tytärtään yli kolmeen vuoteen, mutta on omien sanojensa mukaan parantamassa välejään häneen. Äiti-tytär-suhde on kokenut monia kolauksia vuosien varrella Loven huumeidenkäytön vuoksi. Pari on kuitenkin viime aikoina vaihtanut kuulumisiaan sähköpostien ja Twitter-viestien kautta.

Katso Nirvanan musiikkivideo alta.

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat