Muotipersoona Karl Lagerfeld: Naisin kissani, jos se olisi laillista!

05.06.2013 20:15 - Reetta Haverinen

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeld on palavasti rakastunut – nimittäin kissaansa.

Upeista muotiluomuksistaan tunnettu Karl Lagerfeld ei ole pelkästään kissafani - hän suorastaan rakastaa lemmikkiään Choupettea. Mies on hemmotellut kissansa piloille ja kohtelee tätä kuin kuninkaallista.

- En olisi ikinä uskonut, että voisin rakastua eläimeen näin palavasti. Harmi, kun ihmisten ja eläinten välinen avioliitto ei ole mahdollista. Menisin nimittäin saman tien Choupetten kanssa naimisiin, Lagerfeld kertoo haastattelussaan.

Pian 2-vuotias Choupette on 77-vuotiaan muotigurun silmäterä. Mies on palkannut kissalleen kaksi henkilökohtaista palvelijaa, Francoisen ja Marjorien, jotka pitävät huolen, että karvakorvalla on kaikki hyvin vuorokauden ajasta riippumatta.

Daily Mailin mukaan Lagerfeld on hankkinut valkoiselle siamilaiselleen myös oman iPadin, ja onpa Choupettella oma Twitter-tilikin. Kissa ruokailee samassa pöydässä omistajansa kanssa ja saa nauttia säännöllisesti manikyyrihoidoista. Lagerfeld myös painottaa, että hänen karvaisen ystävänsä turkki tulee harjata jokaikinen päivä kaksi kertaa vuorokaudessa. Choupettella on siis melko ruhtinaaliset oltavat.

Mitä kissa sitten tekee omalla iPadillaan? Ota selvää ja katso video iPadilla leikkivästä Choupettesta alta.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat