Muistatko vielä Clueless-elokuvan? Katso, miltä päätähdet näyttävät nykyisin!

19.08.2013 08:15 - Karoliina Kotala

Yksi 90-luvun ikimuistoisimmista "tyttöjen elokuvista" lienee Clueless, joka ilmestyi vuonna 1995. Elokuvan ilmestymisen jälkeen onkin kulunut melkoisesti vuosia, ja näyttelijäkaarti on kasvanut aikuiseksi.

Amy Heckerlingin käsikirjoittama ja ohjaama Clueless perustuu löyhästi Jane Austenin Emmaan, ja se yllätti menestyksellään kaikki. Alla elokuvan päätähdet ja heisän tämänhetkiset kuulumisensa.

Alicia Silverstone, joka esitti päähenkilöä Cher Horowitchia on nykyisin kotiäiti ja tunnettu kasvissyöjä. 36-vuotiaan tähden näyttelijänuralla sen sijaan on ollut melko hiljaista viime vuosina.

Brittany Murphy esitti elokuvassa Tai Frasieria. Lupaavan uran omannut tähti menehtyi vuonna 2009, ollessaan vain 32-vuotias.

Stacey Dash nähtiin elokuvassa päähenkilö Cherin parhaana ystävänä Dionne Davenportina. 46-vuotias tähti on nähty pienemmissä rooleissa Cluelessin ilmestymisen jälkeen.

Paul Rudd, joka esitti elokuvassa Cherin velipuolta Joshia on luonut menestyksekkään uran komedioiden parissa. 44-vuotias tähti muistetaan muun muassa elokuvista 40 v. ja neitsyt sekä Night at the Museum.

Donald Faison esitti elokuvassa Dionnen poikaystävää Murray Duvallia. 39-vuotias näyttelijä tunnetaan nykyisin parhaiten Tuho-osasto-sarjasta.

Elisa Donovan esitti elokuvassa luokkatoveria Amberia. 42-vuotias punapää on tehnyt sittemminkin näyttelijätöitä ja tähdittänyt muun muassa Sabrina teininoita -sarjaa.

Kilpailut

Uusimmat