Django Unchained -tähti myöntää: Opettelin trendikkääksi edetäkseni uralla

04.09.2013 21:15 -

Näyttelijä Kerry Washington oli aikaisemmin täysin hukassa uutuustrendien kanssa, mutta nykyään on jo muodikkaimpien tähtien listalla. 

Näyttelijätär Kerry Washington myöntää tehneensä tietoisen päätöksen alkaessaan seurata muotia nostaakseen uransa uusille urille. The Django Unchained -tähti paljastaa, että ei aikaisemmin tajunnut muodista ja uusista trendeistä juuri mitään, mutta tajusi sillä olevan kuitenkin merkitystä Hollywoodissa menestymisessä.

- Jos minä toimin oman yritykseni toimitusjohtajana, markkinointini on todella leväperäistä, hän kuvailee Glamour-lehden haastattelussa tyylinsä merkitystä uransa kannalta.

36-vuotias näyttelijä päätti muokata tyyliään punaiselle matolle sopivimmaksi huomattuaan muiden näyttelijöiden säteilevän ensi-illoissa - ja napsivan mielenkiintoisia leffarooleja. Hän kääntyi ongelmassaan kollegansa Tracee Ellis Rossin puoleen.

- Minun oli pakko kysyä häneltä, kuinka Hermes-merkki lausutaan, hän muistelee.

Washingtonin vaivannäkö muodikkaamman tyylin saavuttamiseksi on tuottanut jo tulosta. Hän nousi kärkisijalle Vanity Fair -lehden vuotuisessa parhaiten pukeutuneiden tähtien listalla heinäkuussa.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat