Uudet Viidakon tähtöset julki - mukana missejä ja tissejä

19.11.2013 11:45 - Rea Tallgren

Viidakon tähtösten seuraavan tuotantokauden tähdet on julkistettu.

Viidakon tähtöset -sarjan tulevan kauden 10 kilpailijaa ovat Laura Ahola, Katrie Dahler, Amanda Harkimo, Tiina Jylhä, Marianne Kallio, Kristina Karjalainen, Tia Kiuru, Suvi Pitkänen, Johanna Pulkkinen ja Alisa Ranta-aho.

Espoolainen Laura Ahola tuli tutuksi Miss Suomi 2013 -kilpailusta, jossa hänet valittiin yleisön suosikiksi. Laura työskentelee mallina ja meikkaaja-maskeeraaja-stylistina.

24-vuotias helsinkiläinen Katrie Dahler on entinen Miss Helsinki ja ammatiltaan parturi-kampaaja.

22-vuotias Amanda Harkimo on opiskellut media-assistentiksi ja tekee siihen liittyviä erilaisia töitä. Amanda on Jokereiden DJ sekä ex-poikaystävänsä Junon tausta-DJ. Hän tekee myös omia klubikeikkoja.

51-vuotias Tiina Jylhä omistaa The Look -kauneusklinikan ja hän on tullut tutuksi monisti tv-sarjoista.

24-vuotias Kristina Karjalainen on opiskelija-malli sekä hallitseva Miss Viro. Kristina sijoittui neljänneksi perintöprinsessaksi vuoden 2012 Miss Globe -kilpailussa ja hän palasi vastikään edustamasta Viroa Miss Universum -kipailussa.

23-vuotias Tia Kiuru on vuoden 2011 Big Brother -asukas, blogisti / kolumnisti sekä osa-aikainen studiolaulaja.

26-vuotias Suvi Pitkänen on viihdealan monitoiminainen Helsingistä. Suvi ponnahti mallin uralle alun perin Miss Suomi -kilpailusta. Hän on poseerannut Playboyn kannessa 2011 ja kilpaillut Maatilan prinsessa -sarjassa.

25-vuotias espoolainen Johanna Pulkkinen tuli tutuksi vuoden 2012 Big Brother -asukkaana.

Helsinkiläinen Alisa Ranta-aho, 27, on ammatiltaan tradenomi ja parturi-kampaaja. Alisa pyörittää omaa promootiotoimistoa tehden myös itse paljon promootioita ja satunnaisia mallintöitä.

19-vuotias Marianne Kallio asuu äitinsä ja kissansa kanssa Helsingissä. Nainen tuli alunperin tutuksi Tallinna-ohjelmasta, jossa hän otti silikonit. Uusin tv-työ oli Julkkis-BB.

Huhtikuussa Subilla alkavan ohjelmasarjan juontaja on Tino Singh.

Kilpailut

Uusimmat