People's Choice Awards keräsi kauniit tähdet punaiselle matolle - katso kuvagalleria

09.01.2014 11:45 - Heli Thoren

Nokia Theatre Los Angelesissa täyttyi upeista lookeista.

Kun Hollywoodin kerma juhlii, saa samalla nähdä, mihin suuntaan muoti on menossa. Näin oli myös eilen People's Choice Awardsissa eilen. Nokia Theatre oli äärimmillään täynnä naiskauneutta - upeita iltalookeja unohtamatta.

Kampaukset olivat rentoja ja punaisella matolla nähtiin yllättävän paljon valkoista.

Näyttelijä Jennifer Hudsonin upea valkoinen puku nuoli naisen kurvikkaita muotoja. Yksinkertainen nuttura ja pinkit huulet sopivat vaaleaan kokonaisuuteen kauniisti. Myös kengät olivat tähdellä valkoiset.

Näyttelijä Sandra Bullock vastasi illan väriannoksesta pukujen suhteen. Kaunotar oli jättänyt pitkät kutrinsa rennosti auki. Värin lisäksi puvussa oli myös runsas leikkaus helmassa.

Queen Latifah pysyi kohtalokkaalle tyylilleen uskollisena ja valitsi ylleen mustan puvun. Upea kaunotar viimeisteli tyylin kirkkaanpunaisilla huulilla ja hopeisilla yksityiskohdilla.

Näyttelijä Sarah Michelle Gellar luotti graafiseen tyyliin. Ihanan kevyt ja ilmava mustavalkoinen mekko ja rento nuttura istuivat kaunottarelle upeasti.

Näyttelijä Jessica Alba näytti suloiselta valkoisessa mekossaan. Korsettimainen yläosa toi asuun mukavasti särmää. Suora ja sileä kampaus noudatti gaalan huolettomien kampausten linjaa.

Kilpailut

Uusimmat