Uusi sarja alkaa: Huippukokki Stefan Richter etsii rakkautta Suomesta

09.01.2014 14:45 - Katariina Näreaho

Mitä seuraa, kun julkkiskokki Los Angelesista palaa kaukaiseen synnyinmaahansa viettämään vauhdikasta kesälomaa?

TV5:n uusi realitysarja Richterin asteikko seuraa huippukokki Stefan Richterin seikkailuja Suomen suvessa. Matkan varrella Richter vierailee erilaisissa kesätapahtumissa, kokkaa ystävilleen herkullisia ruokia, johtaa kolmea nimikkoravintolaansa ja etsii itselleen unelmiensa suomineitoa.

Kahdeksanosainen sarja alkaa huippukokin kotikaupungista Los Angelesista ja päättyy Stefanin synnyinkaupunkiin Tampereelle. Välissä vieraillaan ja kokataan niin Virossa, Turussa kuin Savossakin. Mukana menossa nähdään muun muassa Petri Nygård, Anssi Kela, Paula Koivuniemi, Olli Lindholm, Mika Salo sekä Jethro Rostedt. Stefanin matkaoppaana, uskottuna olkapäänä, henkivartijana ja välillä myös tulkkina toimii juontaja Kristiina Komulainen.

Los Angelesissa asuva Richter tuli tunnetuksi USA:n Top Chef -ohjelmasta vuonna 2009. Hänet on nähty myös ohjelman suomalaisversiossa vierailevana tuomarina. Richter muutti Yhdysvaltoihin vuonna 1998 ja oli mukana luomassa maailmankuulun Bellagio-luxushotellin ravintolamaailmaa Las Vegasissa. Hän omistaa Los Angelesissa suositun Stefan's L.A. Farm -ravintolan, jonka pöydistä voi bongata päivittäin Hollywoodin huippunimiä, esimerkiksi vakioasiakkaat Conan O'Brienin tai Pierce Brosnanin.

Richterin asteikko
Tiistaina 11. maaliskuuta alkaen
TV5 klo 22.00

Uusimmat