Ilona: Viisi ravintolaa, kirjoja ja tv-ohjelmia - Miten jaksat kaiken, Tomi Björck?

29.03.2014 11:15 - Senni Loikala

Keittiömestari, kiireinen yrittäjä ja perheenisä Tomi Björck paljastaa Ilona-lehdelle jaksamisensa salaisuuden.

Ruuhkavuosien aikana voi monista tuntua, että väsymys varjostaa elämää pysyvästi. Viiden ravintolan omistajan, keittiömestari-yrittäjän ja pian kahden lapsen isän, Tomi Björckin, 33, luulisi sen myös tietävän. Hän kertoo Ilona-lehdelle, miten jaksaa paahtaa jopa 18 tuntisia työpäiviä. Vastaus löytyy oman aikansa organisoimisesta.

- Jos firman duuneissa on kiire, teen vastapainoksi jotain luovaa. Kehittelen uusia reseptejä tai kirjoitan kirjaa, sanoo Björck.

Björckin mukaan on tärkeää tehdä työtään kuin moniottelija. Sen vuoksi esiintymiset televisiossa auttavat huippukokkia jaksamaan. Hän ilahtuu huomatessaan, että ruoanlaitto on tärkeätä myös amatööreille.

Aika on kuitenkin kortilla. Välillä Björck ei kerkeä urheilemaan tai tapaamaan ystäviään. Onneksi lähimmäiset kuitenkin tulevat tapaamaan kiireistä yrittäjää vaikka keittiöön.

Yksi asia on selvä: ilman intohimoa työhönsä saattaisi Björckin jaksaminen olla koetuksella. Työstään nauttiva yrittäjä kuitenkin tahtoo, että jatkossa hänellä olisi nykyistä enemmän aikaa harrastuksilleen ja perheelleen.

Uutisoimme aiemmin Tomi Björckin Voicelle antamasta ruokavinkistä, joka erityisesti treenaajien kannattaa ottaa haltuun. Pääset katsomaan huippukokin reseptin täältä.

Lähde: Ilona

Kilpailut

Uusimmat