IS: Huolet varjostivat Sievisten perheonnea

24.05.2014 09:45 - Eeva Rajala

Jani ja Mari Sievinen kertoivat tällä viikolla eroavansa. Ilta-Sanomat kertoo printtiversiossaan, että pariskunnan yhteiseloa koettelivat niin kieliongelmat, keskenmeno kuin taloushuoletkin.

Jani ja Mari Sievinen jättivät yhteisen avioerohakemuksen Lohjan käräjäoikeuteen keskiviikkona. Vaikka päällepäin näyttikin siltä, että kyseessä on kestävä unelmapari, tapahtui avioliitossa kuitenkin jotain, mikä johti erohakemukseen.

Ruotsalaisnorjalainen Mari muutti vuoden 2007 alussa Suomeen ja alkoi todenteolla opetella myös suomen kieltä. Nykyään hän osaa puhua lähes täydellistä suomea. Naimisiin kaksikko meni kesäkuussa 2009.

Pariskunnalle siunaantui yhteensä kolme tytärtä. Esikoinen syntyi keväällä vuonna 2008. Parin toinen lapsi syntyi vuonna 2010 ja viimeisin tulokas perheeseen syntyi viime helmikuussa. Parisuhdetta koeteltiin viime vuoden maaliskuussa keskenmenolla.

- Olemme sitäkin iloisempia tästä raskaudesta, kun takana on yksi keskenmeno, Jani Sievinen kertoi Ilta-Sanomille viime vuonna.

Yhteiseloa koeteltiin myös, kun Jani Sievinen joutui talousvaikeuksiin. Lohjan käräjäoikeudessa on Ilta-Sanomien mukaan 12 jo ratkaistua velkomusasiaa vuosien 2011 - 2013 väliseltä ajalta. Lehdessä kerrotaan, että Sieviseltä ja hänen yritykseltään karhuttiin yli 30 000 euron velkoja ulosoton kautta.

Ilta-Sanomat kertoo nettisivuillaan myös, että Sieviset viettivät viikkoja toisistaan erossa heidän nuorimman tyttärensä helmikuisen syntymän jälkeen.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat