IS: Suomalaiskaunotarten vinkit hellesäähän: Aamulla lenkille ja ruoaksi salaattia

29.07.2014 07:15 - Eeva Rajala

Tällä viikolla Suomea hellitään edelleen hellesäillä. Ilta-Sanomissa monet suomalaiset kaunottaret vinkkaavat omista nikseistään, miten hellekesä sujuu parhaiten.

Useat puhuvat siitä, ettei kuumalla hellesäällä tee oikein mieli syödä. Muun muassa missi ja malli Piritta Hagman (kuvassa yllä) on yksi heistä. Hänen mukaansa isompi ruokailu siirtyykin illaksi.

Mia Ehrnrooth

- Salaatit lisukkeineen ovat parasta kesäruokaa. Kesän suosikkini on savukala. Marjaisalla jälkkärillä on hyvä lopettaa ilta, Hagman kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Näyttelijä Mia Ehrnrooth käy puolestaan aikaisilla aamulenkeillä, kun sää ei ole vielä niin paahtavaa. Hän vinkkaa myös, että pitkät hiukset kannattaa hellesäällä pitää kiinni, sillä muuten ne lämmittävät. Viikinsaaren kesäteatterissa näyttelevän Ehrnroothin mukaan uimisenkin pitäisi ainakin hetkeksi viilentää.

Helena Lindgren

Laulaja ja meikkitaiteilija Helena Lindgren uskoo mineraalisuolaan helteisinäkin päivinä.

- Puhdistus, pesu ja kuorinta ovat tärkeitä myös kesällä. Kesällä kuorin ihon 2 - 3 kertaa viikossa. Olen käyttänyt vuosia mineraalisuolaa, joka on luonnonkosmetiikkaa, Lindgren kertoo.

Sabina Särkkä

Missi ja malli Sabina Särkkä on sitä mieltä, että hiukset pitää suojata kesällä hyvin auringolta. Hän itse käyttää suojaavaa hiusöljyä sekä kosteuttavaa suihketta, jota hän laittaa ennen auringonottoa. Vartaloaan hän kosteuttaa kookosöljyllä. Särkkä muistuttaa myös aurinkovoiteen ja after sunin käytöstä.

Lola Wallinkoski

Miss, malli ja juontaja Lola Wallinkoski muistuttaa järkevän rusketuksen rajoista.

- Ruskettunut ihminen on aina terveen näköinen, mutta solariumin tai itseruskettavien kanssa ei saa mennä överiksi, Wallinkoski muistuttaa.

Juotko liian vähän vettä hellepäivinä? Vinkit nestetasapainon pitämiseen löydät täältä!

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat