Miley Cyrus näytti äidillisen puolensa: Halailee uuttaa minipossuaan suloisissa kuvissa

11.08.2014 15:10 - Susanna Karttunen

Poptähti Miley Cyrus hankki itselleen minipossun. Uudesta perheenjäsenestään onnen kukkuloilla oleva Cyrus julkaisi hellyyttäviä kuvia sosiaalisessa mediassa.  

Laulajatähti Miley Cyrusin uusin perheenjäsen on suloinen minipossu. Nainen kertoi uudesta Bubba Sue -nimisestä lemmikistään Instagramissa sunnuntaina.

Koirarakkaana tunnetulla Cyruksella on kiertueellakin selvästi aikaa Bubba Suelle. Kuvissa neitokainen halailee suloista possua ja myös suukottaa sitä suulle. Yhdessä kuvassa nainen istuu lentokoneessa pitäen pyyhkeeseen käärittyä minipossua sylissään.

Possut ovat Cyrukselle jo ennestään tuttuja. Vuonna 2012 eläinsuojelujärjestö PETA sponsoroi pelastettua possua naisen 20-vuotissyntymäpäivän kunniaksi.

- PETA tiesi, että pelastetun possun sponsoroiminen oli täydellinen syntymäpäivälahja nuorelle naiselle, joka käyttää niin paljon aikaa kannustaakseen ihmisiä auttamaan eläimiä, PETA:n varatoimitusjohtaja Tracy Reiman kertoo.

Eläintenoikeudet ovat aina olleet lähellä Cyruksen sydäntä. Tähti on muun muassa tukenut eläinten adoptoimista ja ajanut lypsytiloilla kärsivien lehmien oikeuksia.


Uutisoimme aiemmin Miley Cyruksen antaneen fanin kopeloida rintojaan. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat