Tv-tähden shoppailuvimma lähti käsistä: "Söin pelkkiä papuja, jotta oli varaa laukkuihin"

20.10.2014 15:16 - Senni Loikala

Brittiläinen seurapiirikaunotar on törsännyt merkkikäsilaukkuihin noin 126 000 euroa. Hän on järjestänyt niille myös varsin ylelliset olosuhteet.  

Brittiläinen seurapiirikaunotar ja tosi-tv-tähti Caroline Stanbury kuuluu taatusti intohimoisimpien käsilaukkujen omistajien joukkoon. Moni voisi ajatella, että hänen shoppailuvimmansa ja asusteille järjestämät ylelliset olosuhteet ovat jo lähteneet lapasesta. 

Stanbury omistaa merkkilaukkuja arviolta 126 000 euron arvosta. Kokoelmaan kuuluu ainakin 25 Hermeksen ja Chanelin laukkua.

Merkkilaukut eivät todellakaan ole hujan hajan neitosen yli 10 miljoonan euron arvoisessa kodissa, vaan niillä on jopa oma tilansa. Moni voisi pudottaa silmänsä suurilla peileillä sisutetussa huoneessa, jossa huippulaukut ovat lajiteltu muun muassa värien ja suunnittelijoiden mukaan.

- Kaikista ystävistäni design-käsilaukkujen kokoelmani on naurettava. Aviomiehestäni, Cemistä, olen hullu kun omistan näin monta laukkua, myöntää Stanbury.

Neitonen kertoo järjestäneensä laukkukokoelmansa tarkasti.

- En oikein pidä, jos kukaan koskee laukkuihini, mutta en ole liian tarkka, hän vakuuttaa.

Käsittämättömän käsilaukkukollaasinsa lisäksi Stanbury omistaa noin 200 paria kenkiä. Niissä hän kuitenkin arvostaa merkkiä enemmän kestävyyttä.

- Olen tehnyt koko elämäni paljon töitä rahoittaakseni elämäntyylini. Ennen ostin It-merkin laukkuja ja saatoin elää paistetuilla pavuilla viikkoja, jotta minulla oli niihin varaa, kertoo Stanbury.

Kuvan neitosen luksuslaukkukokoelmasta pääset katsomaan täältä.

Mitkä ovat suomalaisten pahimmat tyylimokat? Huippustylisti kertoo mielipiteensä aiemmassa artikkelissamme.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat