Usherin seksivideota kaupataan netissä

12.11.2014 15:02 - Susanna Karttunen

Usherin ja hänen entisen vaimonsa Tameka Fosterin vuonna 2009 varastettu seksivideo on ilmestynyt jälleen mustan pörssin markkinoille.  

Usherin ja hänen ex-vaimonsa Tameka Fosterin arkaluontoinen kotivideo päätyi vääriin käsiin, kun laulajan autoon murtauduttiin vuonna 2009. Varkaat ottivat autosta muun muassa kaksi kannettavaa tietokonetta, joista toiselta löytyi tähden ja hänen silloisen vaimonsa seksivideo.

Pian tapahtuneen jälkeen videota yritettiin kaupata mustassa pörssissä, mutta kukaan ei ostanut sitä. Muutaman viime päivän aikana video on yllättäen kuitenkin taas päätynyt markkinoille. Sen käsiinsä saanut henkilö yrittää kaupitella sitä tällä hetkellä bloggareille.

Seksivideo kuvattiin Fosterin ja Usherin ollessa vielä naimisissa, minkä vuoksi Foster kummasteli aikanaan videon tuomaa suurta kohua.

"Olen harrastanut seksiä aviomieheni kanssa! Miksi se on uutisoimisen arvoista?", nainen twiittasi.

Usherin asianajaja yrittää nyt kuumeisesti löytää videota vuosien jälkeen kaupittelevan henkilön ja saada asian vihdoin päätökseen.

Aiemmasta artikkelistamme voit lukea Usherin tämän hetkisistä mietteistä hänen Fosterin ja hänen eroon päättyneestä suhteesta.

Lähde: Contact Music

Kilpailut

Uusimmat