Tänään tv:ssä: Tatuointi omasta lapsesta muistuttaa lähinnä demonia - mitä on tehtävissä?

19.11.2014 08:15 - Rea Tallgren

TV5:llä nähdään tänään, millaista jälkeä saadaan aikaan kotitekoisella tatuointikoneella - sekä millainen lopputulos oman lapsen kasvokuvasta saattaa osaamattoman tatuoijan käsissä tulla.

Suomen rumimmissa tatuoinneissa Mitzu saa tänään luokseen Minnan, jonka käsivarressa oleva tatuointi näyttää pirulta, vaikka sen pitäisi olla kaunis kuva ihanasta tyttärestä. Pirullinen kuva saadaan onneksi piiloon. Tehtävä on kuitenkin haastava, sillä vanhassa tatuoinnissa on käytetty paljon mustaa väriä.

Mukana jaksossa on myös Joonas, jonka velipoika teki itse tatuointikoneen lyijytäytekynästä ja radion moottorista. Veli harjoitteli tatuointien tekemistä ensin itseensä, mutta kipu oli niin kovaa, ettei siitä tullut mitään. Veli sai luvan tehdä Joonakselle tatuoinnin, mutta neula oli survottu liian syvälle, joten tatuointi on arvella, kohonnut ja levinnyt.

Joonaksen emännän mielestä tatuointi muistuttaa korkealta pudonnutta smurffia, mutta onneksi Inkku pelastaa tilanteen. Niin, ja Joonaksen velikin on sittemmin vaihtanut tatuointien tekemisen musiikkiin.

Katso tiiseri illan jaksosta alta.

Suomen rumimmat tatuoinnit keskiviikkoisin TV5 klo 20.00.

Kilpailut

Uusimmat