Eva Mendes sai mustasukkaisuusraivarit Ryan Goslingille

05.12.2014 07:23 - Heli Thoren

Yhteisen lapsen saaneen parin luulisi elävän harmonisimpia aikoja koskaan. Goslingin entinen näyttelijärakas on tullut kuitenkin kuvioihin soppaa hämmentämään.

Rakkauden sivut -elokuvassa (The Notebook) Ryan Gosling ja Rachel McAdams ovat suloisin pari koskaan. Kaksikko rakastui kuvauksissa toisiinsa palavasti myös aivan oikeasti. He ovat pitäneet yhteyttä siitä lähtien - Goslingin nykyisen näyttelijärakkaan Eva Mendesin harmiksi.

Mendes ja Gosling saivat juuri yhteisen tyttären. Kun Mendes haluaisi keskittyä vain kaksikon liiton ja pienen perheen hoitoon, Gosling on edelleen pitänyt yhteyttä McAdamsiin. Tämä on saanut Mendesin raivon valtaan.

McAdams soitti Goslingille onnitellakseen miestä perheenlisäyksestä. Kaksikko jutteli pitkään muutenkin, ja puhelu aiheutti kohtauksen Goslingin ja Mendesin kotona. National Enquirer -lehden mukaan Mendes kielsi Goslingia enää ottamasta puheluita vastaan ex-rakkaaltaan.

- Puhelusta aiheutui varsinainen kohtaus, lähde kertoo.

Vaikka parin Esmeralda-tyttö on aivan vauva vasta ja Mendes ja Gosling ovat tiettävästi onnellisia yhdessä, Mendes pelkää, että McAdams yrittää voittaa entisen miehensä takaisin.


Kaikkien aikojen rakkauselokuvaksi tituleerattu Rakkauden sivut on ilmiö itsessään. Jo leffan koekuvaukset olivat hyvin koskettavaa katsottavaa. Katso video kuvauksista täällä.


Lähde: Radar Online

Kilpailut

Uusimmat