Kate Hudsonin timmin kropan salaisuus paljastui: ''Kannan hyppynarua käsilaukussani''

25.03.2015 18:45 - Reetta Haverinen

Atleettisen kropan salaisuus ei piile tuntien mittaisissa hikoilutuokioissa, vaan säännöllisissä liikuntarutiineissa, jotka on helppo mahduttaa kiireisenkin arjen keskelle.

Kuvankaunis näyttelijätär Kate Hudson on tunnettu solakasta vartalostaan ja urheilullisesta olemuksestaan. Hudsonin personal trainer Nicole Stuart paljastaa, että muun muassa Morsianten Sota -elokuvasta tutun tähden vartalon salaisuutena ovat tehokkaat, mutta lyhyet liikuntatuokiot.

Stuart kertoo naisen kantavan käsilaukussaan hyppynarua, joten Hudson ehtii hankkia hien pintaan lähes missä ja milloin vain. Hyppynarulla hyppely on erittäin tehokas ja kuluttava liikuntalaji, joten pienikin hyppelypaussi tekee vartalolle ja linjoille pelkästään hyvää.

Töitä tekevän, nykyään kahden lapsen yksinhuoltajaäidin arkea elävän Hudsonin on taatusti vaikeaa löytää aikaa liikunnalle. Näyttelijätär luottaakin lyhyiden mutta säännöllisten liikuntatuokioiden voimaan ja naisen metodi näyttää todellakin toimivan!

Jos siis tavoittelet bikinivartaloa kesälle 2015, on parasta käyttää luppoaika esimerkiksi bussia odotellessa mieluummin hyppynarun kuin Candy Crush -pelin parissa!

Lähde: Daily Mail


Lisää liikuntainspiraatiota voit hakea Kate Hudsonin kuvista, joihin pääset klikkaamalla aiemmin julkaistuun artikkeliimme:

Huhhuh, tulikuuman Kate Hudsonin arkiasu ei jätä kylmäksi: Seksitoppi ja minishortsit

Kilpailut

Uusimmat