Minkälainen nainen kolahtaa teihin, Jare ja VilleGalle?

19.04.2015 13:15 - Noora Suomalainen

Rap-kaksikko pääsi haastattelussa kokoamaan viidellä eurolla itselleen unelmiensa naisen. Miehille oli selvää, mitä he naisesta etsivät.

JVG:n Jare ja VilleGalle kävivät Voicen haastattelussa ja miesten kanssa keskusteltiin muun muassa siitä, minkälaiset naiset heihin uppoavat ja millaisia poikaystäviä he ovat.

- Olen tosi välittävä, rauhallinen ja rakastava. Itse asiassa, pyyhi tuo pois, VilleGalle naureskelee.

Jare kertoo, että he ovat todella kiireisiä työnsä puolesta ja viettävät vain vähän aikaa kotona. Läheisyyttä ja lämpöä kaipaa kuitenkin kiireenkin keskellä.

Keskustelun aihe siirtyi poikaystävänä olemisesta luonnostaan naisiin. Rap-duolle annettiin tehtäväksi koota Radio Cityn tekemästä ”Käytössäsi on 5 euroa - kokoa unelmiesi nainen” -kuvasta itselleen unelmien nainen.

- Minulla on täällä nyt uskollinen, tyylikäs pukeutuja ja kauniit kasvot. Se on viiden euron naiseni, aika halvalla lähtee, Jare kommentoi.

- Tänä päivänä uskollisuus ei ole itsestäänselvyys. Kaikki pettää, joten vaadin, että nainen on uskollinen. Tykkään myös jos tytöt osaavat pukeutua ja niillä on fiksuutta, niin voi jutella. Olisi tosiaan myös kiva, että kun olen paljon töissä, niin ettei postimies kävisi koko ajan kylässä, perustelee VilleGalle valintojaan.

Lue myös: JVG, mitä tarkoittaa Mauton jasso?

Kilpailut

Uusimmat