Napapiirin Sankarit 2 -elokuvassa riittää hurttia huumoria ja koomisia tilanteita - katso traileri

11.06.2015 11:00 - Reija Saarinen

Napapiirin Sankarit 2 saa ensi-iltansa 30. syyskuuta.

Napapiirin sankarit 2 -elokuva saa odotetun ensi-iltansa 30.syyskuuta.  Elokuvassa Janne ja Inari ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen saapuu Marjukan kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään riehakasta tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti 1-vuotiaan Lumin lapsenvahdeiksi.

Napapiirin sankarit 2 -traileri näyttää tyttöjen ja poikien iltojen kulkua pidemmälle. Minkään ei pitäisi mennä vikaan, mutta kuinka käykään, kun kuviossa on pari uutta muuttujaa?

Pääparia Jannea ja Inaria näyttelevät tutut tähdet Jussi Vatanen ja Pamela Tola. Pariskunnan ystävinä Räihäsenä ja Marjukkana nähdään kansan suosikit Timo Lavikainen ja Miia Nuutila. Unohtumattomassa pikku-Mikon roolissa naurattaa jälleen kotimaisen komedian kuningas Kari Ketonen. Uusia hahmoja elokuvassa ovat mm. Juoppohullun päiväkirjasta (2011) tunnetun Santtu Karvosen Kämäräinen sekä Putous-voittaja Joonas Nordmanin Sekis. Luvassa on myös monia muita ensimmäisestä osasta tuttuja hahmoja ja uusia yllättäviä sivurooleja.

Lue myös: Amy Winehouse -dokumentin traileri on sydäntäsärkevä - katso

Kilpailut

Uusimmat