"Lihavien tyttöjen ei pitäisi käyttää bikinejä" - plusmallit kumoavat törkeän väitteen

15.07.2015 14:15 - Senni Loikala

Plusmalli ja muotibloggaaja Katana Fatale julkaisi sosiaalisessa mediassa kaksi upeaa kuvaa, joissa kumotaan kaksi ylipainoisiin naisiin kohdistuvaa syrjivää ennakkoluuloa.  

Yhdysvaltalainen plusmalli ja muotibloggaaja Katana Fatale todistaa, että bikinit, lyhyet helmat ja rohkeat kuosit sopivat upeasti myös suurikokoisille naisille. Fatale nimittäin julkaisi Instagram-sivullaan kaksi kuvaa, jossa hän poseeraa pluskokoisen kollegansa kanssa bikineissä ja katseita kääntävissä kuoseissa.

Kuvissa ovat tekstit: "Lihavien tyttöjen ei pitäisi käyttää rohkeita printtejä!" ja "Lihavien tyttöjen ei pitäisi käyttää bikinejä!" Lauseet edustavat joidenkin ennakkoluuloja sitä kohtaan, että ylipainoisilla naisilla on aivan samat oikeudet toteuttaa persoonallisuuttaan pukeutumalla, kuin kaikilla muillakin. Jotkut ajattelevat, että bikinit ja rohkeat vaatteet kuuluisivat vain laihoille - mikä ei pidä paikkansa.

Nämä plusmallit rokkaavat ihanissa tyyleissään! Katso todistusaineisto alta.

Pluskaunotar esittelee upeita kesätyylejä

Netissä leviää nyt myös pluskokoisen Loue Lanen tuore video, joka yksi jakso hänen The Curvy Diaries -YouTube-sarjastaan. Pätkällä noin 40:n sekunnin kohdalla upea nainen alkaa esitellä erilaisia upeita lookejaan.

Voit katsoa videon alta.

Lue myös: Upeaa plussamuotia esiteltiin New Yorkin muotiviikolla - katso

Kilpailut

Uusimmat