Hyviä uutisia Backstreet Boys -faneille: Miehet tekevät elokuvan - aihe saattaa yllättää

22.07.2015 09:45 - Reetta Haverinen

Poppibändien yhteinen elokuvaprojekti kuulostaa varsin mielenkiintoiselta tapaukselta. Onkohan leffa hitti vai huti?  

90-luvun nuoriso villiintyy taatusti seuraavasta tiedosta: Backstreet Boysit ja 'N Syncin pojat ovat päättäneet laittaa hynttyyt yhteen ja valloittaa valkokankaan. 90-luvun hittibändien elokuvaprojekti tulee olemaan varsin villi sekoitus kauhua ja westerniä. Huhutaanpa elokuvassa näkyvän zombieitakin.

Dead 7 -nimisessä leffassa tullaan näkemään ainakin Backstreet Boys -yhtyeestä tutut A.J. McLean, Nick Carter ja Howie Dorough. 'N Syncistä elokuvaan mukaan on lupautunut ainoastaan Joey Fatone.

'N Sync -bändistä aikoinaan menestykseen ponnahtanut Justin Timberlake, joka nykyisin panostaa täysillä omaan soolouraansa, ei näiltä näkymin elokuvassa esiinny. Timberlake on kuitenkin näytellyt useissa elokuvafilmatisoinneissa, esimerkiksi The Social Network - ja Vain Seksiä -leffoissa.

Mielenkiintoiseen elokuvaprojektiin yritetään saada vielä lisää näyttelijöitä musiikkipiireistä. Muun muassa Jordan Knightia, joka on tuttu The New Kids on the Block -yhtyeestä, on yritetty kovasti houkutella mukaan täydentämään näyttelijäkaartia.

Elokuvan tarkkaa valmistumisajankohtaa ei ole vielä tiedossa. 90-luvun poikabändifanit saavat siten pidätellä jännitystään vielä jonkin aikaa.

Backstreet Boysien pojat olivat suosionsa huipulla 90-luvun alussa. Vuodet eivät ole kuitenkaan vaikuttaneet miesten komeaan olemukseen pätkääkään - päin vastoin! Hunajaääniset söpöläiset ovat komistuneet entisestään.

'N Sync oli yksi Backstreet Boysien pahimmista kilpailijoista. Poikabändi poppia esittänyt viisikko hajosi vuonna 2002.


Lue myös: Backstreet Boys -tähdet komeampia kuin koskaan - katso kuvat

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat