Alkuperäinen Ghostbusters-legenda esiintyy sittenkin tulevassa elokuvassa

10.08.2015 17:15 - Mika Parikka

Yksi alkuperäisistä haamujengiläisistä nähdään sittenkin tulevassa elokuvassa, vaikka alkuun mies oli koko projektia vastaan. 

Bill Murray ei aluksi pitäny ollenkaan siitä ajatuksesta, että uusi Ghostbusters ylipäätään tehdään. Asiat kääntyivä kuitenkin katolleen, sillä sen sijaan, että mies vain tukisi projektia, hän jopa näyttelee siinä. 

Elokuvasta vastuussa oleva Paul Feig on tehnyt suuria muutoksia uuteen Ghostbustersiin liittyen. Yksi esimerkki on se, että haamuja jahtaa neljän miehen sijaan neljä naista - joka on loistavaa! Monet Ghostbusters-elokuvien fanit olivat kuitenkin hieman pettyneitä, sillä kukapa ei haluaisi nähdä alkuperäisten hahmojen esiintyvän elokuvassa.

Murray kieltäytyi pitkään roolista uudessa elokuvassa, ja syyn hän on kertonut pohjautuvan siihen, että edes Ghostbusters 2 ei saanut niin hyvää vastaanottoa, kuin ensimmäinen. Murrayn roolista on hiiskuttu todella vähän tietoa, eikä vielä ole mitään käryä siitä, että kuinka suuri rooli miehellä tulee olemaan. Upeinta on kuitenkin se, että hän ylipäätään on mukana!

Kolmas Ghostbusters näkee päivänvalon ensivuoden heinäkuussa.


Lue myös: Muistatko Ghostbusters-elokuvan Gozerin? Tältä hän näyttää nyt

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat