Kuva: Splash

Tyra Banks: "Huippumalli haussa -sarja päättyy tähän kauteen"

15.10.2015 13:00 - Reetta Haverinen

22. tuotantokauden jälkeen suositun tosi-tv-sarjan on aika antaa tilaa uusille tv-ohjelmille, tätä mieltä on ainakin sarjan tuottaja ja tuomari Tyra Banks.

Suosittu Huippumalli haussa – tv-sarja on amerikkalaisen supermallin Tyra Banksin juontama ohjelma, jossa Banks metsästää yhdessä muiden tuomareiden kanssa potentiaalisia huippumalleja tavallisten kaduntallaajien joukosta. Hiomattomista timanteista Banks koulii ammattimaisia malleja, joista muotitoimistot lopulta taistelevat kynsin ja hampain.

Ohjelmasta on tullut kansainvälinen menestys ja sarjasta on tehty erilaisia versioita ympäri maailman. Suomessa Huippumalli haussa –ohjelmaa ovat tuomaroineet muun muassa mallit Anne Kukkohovi ja Saimi Hoyer.

Kaikki loppuu aikanaan

Huippumalli haussa –ohjelman 22. tuotantokausi pyörii tällä hetkellä Amerikan mantereella. Sarjan ensimmäinen kausi kuvattiin vuonna 2003, joten Banks on metsästänyt malleja jo 12 vuoden ajan. Tuotanokausia onkin kuvattu varsin kovalla tahdilla.

Ohjelmaa tuottava ja tiukan tuomarin roolissakin toimiva Banks kuitenkin kertoi keskiviikkona omalla Instagram-tilillään, että suosittu tv-sarja on nyt tullut tiensä päähän.

Banks kertoo Instagram-tilillään tahtoneensa todistaa maailmalle sarjaa ideoidessaan, että täydellisyys on tylsää ja siinä nainen on todellakin onnistunut. Banks on löytänyt tv-sarjansa avulla upeita ja persoonallisia malleja, joiden urat ovat lähteneet varsinaiseen nousukiitoon Banksin ansiosta.

22. tuotantokauden finaalijakso esitetään Amerikassa 4. joulukuuta. Päivä on Banksille muutenkin merkittävä, sillä kyseisenä päivänä kaunotar itse täyttää 42 vuotta.


Lue myös: Girls-tähdeltä uusi komediasarja - sijoittuu 60-luvulle


Kilpailut

Uusimmat