Kuva: AOP

Vitsi vai vahinko? Madonna jumittui kiinni puvustukseen kesken konsertin

01.03.2016 19:30 - Senni Loikala

Poptähti Madonna on aiemminkin sotkeutunut asuunsa kesken konsertin. Fanit kuitenkin väittävät tuoreinta tapausta vitsiksi.

Madonna, 57, esiintyi Rebel Heart Tour -maailmankiertueensa myötä helmikuussa Bangkokissa, Thaimaassa. Kesken Material Girl -kappaletta tapahtui kuitenkin yllättävä sattumus, joka tallentui videolle.

Tähti lauloi läpinäkyvän, suuren ja huntumaisen kankaan alla, jota olivat pitelemässä toisesta päästä kaksi miestä. Kun Madonna yritti tulla pois kankaan alta, oli se tarttunut hänen kampaukseensa. Miehet joutuivat kiskomaan kangasta hetken, ennen kuin Madonna sai riuhtaistua itsensä siitä irti.

Osa faneista on kuitenkin sitä mieltä, että juuttuminen kankaaseen olisi ollut vahingon sijaan pelkkä vitsi. Katso video tapahtuneesta alta.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Madonnalla on ollut ongelmia konserttiensa puvustuksen kanssa. Helmikuussa tähti kaatui kesken esityksen Brit Awards -gaalassa, ja syy kaatumiseen oli tuolloin hänen pitkä viittansa. Katso video kaatumisesta alta.

Katso alta tuoreita kuvia Madonnan maailmankiertueelta.

Lue myös: Madonna kärsii tytär-ikävästä: ”Tuntuu kuin olisin menettänyt käden”

Suosittelemme

Uusimmat