Kuva: AOP

Jere Karalahti puhuu Nanna-vaimonsa raskaudesta: ”Pääkoppa välillä kovilla”

15.04.2016 09:45 - Pauliina Jokinen

Jääkiekkoilijan perheeseen odotetaan lisäystä muutaman viikon päästä.

Fitness-tähti Nanna Karalahti, 27, ja jääkiekkoilija Jere Karalahti, 41, odottavat perheeseensä uutta tulokasta vielä kevään aikana. Karalahti vieraili Radio Novan Aamussa juontaja Minna Kuukan ja Aki Linnanahteen jututettavana.

Raskaus on edennyt jo siihen vaiheeseen, että Karalahti kertoi vaimonsa viettäneen yllätysbabyshowereita ystäviensä kanssa torstaina. Karalahdet muuttivat vasta muutama viikko sitten Suomeen Ruotsin Jönköpingistä ja myös muuttokuorma saapui yhtä aikaa yllätysvieraiden kanssa.

- Siellä oli sitten muuttomiehiä ja huonekaluja asunto täynnä. Tai ainakin minulle sanottiin, että olivat muuttomiehiä. Saattoivathan he olla strippareitakin, Karalahti vitsaili.

Karalahden mukaan uuden perheenjäsenen odottaminen on mennyt sujuvasti. Urheilijaparin arki on muuttunut hiukan, kun raskauden edetessä Nannan treenit ovat jääneet vähemmälle.

- Hän on tottunut treenaamaan kovaa ja määrätietoisesti. Raskaus on tuonut rajoitteita siihen. Mutta todella hyvin on mennyt koko raskausaika, eikä Nannalla ole ollut huonovointisuutta. Joskus on pääkoppa kovilla, Karalahti kuvaili kuukausien kulumista.

Muutto ulkomaille?

Karalahdet asuvat loppuraskauden ja ainakin kesän ajan Suomessa. Perheen suunnitelmat ovat sen jälkeen vielä auki, eikä Karalahti tiedä, suuntaako perheen tie jääkiekon perässä syksyllä ulkomaille.

Karalahti kertoi päättävänsä asiasta läpitulevaisuudessa.

- Minä olen tämän laivan kapteeni ja teen päätökset, Karalahti linjasi.

Karalahti kuitenkin myönsi, että tukiverkoston, ystävien ja läheisten, jättäminen Suomeen olisi kova paikka.

- Poika syntyy muutaman viikon päästä ja tulee muuttamaan asioita. Onhan se kova paikka tässä vaiheessa, jos lähtee ulkomaille.

Pienen tulokkaan saapumista odotetaan perheessä jo innolla.

- Alkaa itselläkin jännitys nousta. Saa suvunjatkajan, pojan, ja nämä ovat mielenkiintoisia aikoja. Odotellaan lapsen syntymää ja mennään sen mukaan, Karalahti tiivisti.

Minna Kuukka ja Aki Linnanahde äänessä Radion Novan Aamuissa arkisin kello 6-10.

Lue myös: Ryan Goslingista jälleen isä

Kilpailut

Uusimmat