Julkisuus ei enää kiinnosta – Paris Hiltonilla tähtäimessä perhe ja oma hotelliketju

15.05.2013 18:45 - Katariina Näreaho

Julkisuus ja reality-ohjelmat eivät tätä naista enää kiinnosta. Sen sijaan tähtäimessä ovat perhe ja oma hotelli-bisnes.

Perijätär, tosi-tv-tähti, kohukaunotar, laulajatar, malli... Paris Hiltonilla, 32, titteleitä riittää. Jatkossa nainen haluaa kuitenkin tulla tunnetuksi omista bisneksistään: suunnitelmissa on seurata isoisien jalanjälkiä ja perustaa oma hotelliketju.

Vaikka Hilton on elänyt rahan keskellä aina, kertoo hän rakentaneensa oman miljardin dollarin arvoisen imperiuminsa täysin omin avuin. Seuraavan askeleen kelloista, käsilaukuista, kengistä ja hajuvesistä hän ottaa kohti omaa hotelliketjua.

- Olisi helppoa olla tekemättä mitään ja elää perheeni siivellä, mutta haluan olla itsenäinen ja tehdä perheeni ylpeäksi, nainen kertoo The Sun -lehden haastattelussa.

- Olen muuttunut viime vuosina hurjasti. En ole mikään blondi hepsankeikka, jota voi pompottaa ympäriinsä. Olen piinkova bisnesnainen.

Lähes vuoden verran suomalais-espanjalaisen River Viiperin, 21, kanssa seurustellut Hilton kertoo olevansa valmis myös perheen perustamiseen.

- Olen tällä hetkellä elämäni parhaimmassa ihmissuhteessa. River ja minä olemme olleet yhdessä melkein vuoden, enkä ole koskaan ollut yhtä onnellinen.

Hiltonilla on vain kauniita sanoja sanottavana mallipoikaystävästään. Hän haluaisikin perustaa perheen juuri tämän kanssa.

- Tiedän, että vielä jonakin päivänä se tulee tapahtumaan, mutta tällä hetkellä olen hyvin kiireinen töiden parissa, joten tämä ei ole oikea aika.

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat