Kaikkien aikojen romanttisin elokuva täyttää kymmenen vuotta - katso video koekuvauksista

26.06.2014 12:44 - Heli Thoren

Rakkauden sivut -elokuva on muuttanut monen käsityksen lemmestä entistä siirappisemmaksi. Se muutti myös elokuvan pääosaa esittävien Ryan Goslingin ja Rachel McAdamsin elämän.

Rakkauden sivut (Notebook) -elokuva näki päivänvalon vuonna 2004. Suursuosion saanut rakkauselokuva oli kaunis tarina parista, jonka lempi syttyy alle parikymppisinä - ja kestää läpi elämän. Elokuvan huikeina pääosan esittäjinä nähdään Ryan Gosling ja Rachel McAdams. Kaksikko rakastui toisiinsa myös tosielämässä, ja he seurustelivat useita vuosia.

Elokuvan tekijät palkkasivat elokuvan miespääosaksi ensin Goslingin. Sitten miehelle ryhdyttiin etsimään tähteä rinnalle. Koekuvauksissa kävi useita tunnettuja kaunottaria. Kymmenen heistä kuvattiin yhdessä Goslingin kanssa. Kun vielä verrattain tuntematon McAdams saapui kuvausstudioon, oli kemia parin välillä käsinkosketeltavissa. Valinta oli ilmiselvä.

Elokuvan tekijätiimi kertookin, että vaikka elokuvaan löytäisikin hienoja näyttelijöitä yksilöinä, ei heidän kemiat välttämättä toimi toivotulla tavalla. Goslingin ja McAdamsin kemiat kantoivat yksityiselämään asti. Gosling on edelleen haastatteluissa luonnehtinut McAdamsia suureksi rakkaudekseen.

Katso video kaksikon koekuvauksista alta:

Katso myös Rakkauden sivut -elokuvan traileri:

Kilpailut

Uusimmat