Lana Del Rey sanasodassa toimittajan kanssa - kuolemakysymys oli liikaa

21.06.2014 09:15 - Eeva Rajala

Laulajatähti Lana Del Rey on aloittanut sanasodan brittiläistä toimittajaa vastaan.

The Guardian -lehden toimittaja oli kysynyt nuorten tähtien kuolemasta Lana Del Reyltä. Kun haastatteluartikkeli julkaistiin, jää siitä se kuva, että Del Rey ihannoisi varhaisia kuolemia. Monet suuret tähdet ovat kuolleet 27 vuoden iässä.

Artikkelin mukaan 27-vuotias Del Rey myönsi, että traagiset ja varhaiset Amy Winehousen ja Kurt Kobainin kuolemat ovat hänen mielestään hohdokkaita ja tähden kerrotaan sanoneen, että toivoisi itsekin olevansa jo kuollut.

Monet tähden fanit ovat kummastelleet naisen sanomisia ja artikkelin sisältöä Twitterissä, ja nyt Lana Del Rey tahtoo itse korjailla uutisointia. Lukuisissa viesteissään Del Rey syyttää toimittajaa uhkaavasta käytöksestä ja Del Reyn mukaan toimittaja johdatteli kysymyksillään hänet sanomaan pahalta kuulostavia asioita.

Kyseisen artikkelin kirjoittanut toimittaja tosin jatkoi sanasotaa julkaisemalla uuden jutun Lana Del Reystä ja läksytti naista siitä, ettei edes muista kunnolla haastattelijan nimeä. Toimittajan mukaan Del Rey olisi voinut kieltäytyä vastaamasta kuolemaan liittyneisiin kysymyksiin, jos nämä olivat hänen mukaansa liian johdattelevia ja pahoja. Toimittaja julkaisi myös audiopätkän kyseisestä kysymyksestä. Kuuntele pätkä täältä.

Lana Del Reyn uusi kappale nostaa karvat pystyyn. Kuuntele kappale täältä!

Lähteet: Guardian, Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat