Moni julkkis kuin yö ja päivä kaksossisaruksensa kanssa – Katso

18.02.2013 14:45 - Katariina Näreaho

Mary-Kate ja Ashley Olsen (kuvassa) ovat ehkä yhdet tunnetuimmista kaksosista, ja ulkonäöltään hyvin samanlaisia. Mutta maailmantähtien joukosta löytyy myös heitä, joiden kaksosta ei uskoisi edes sukulaiseksi.

Laulajatar Alanis Morissette on hänen kaksosveljeään Wade Morissetteä 12 minuuttia nuorempi. He täyttävät kesäkuussa 39 vuotta. Wade on myös kunnostautunut muusikkona ja joogaopettajana.

Näyttelijä Ashton Kutcherilla on kaksosveli, joka on häntä viisi minuuttia vanhempi. Michael-veli on CP-vammainen ja toimiikin aktiivisesti Reaching for the Stars -säätiön riveissä, joka keskittyy vamman ennaltaehkäisyn, hoidon ja parannuskeinon löytämiseen. Veljekset täyttivät helmikuussa 35 vuotta.

Huippumalli Gisele Bündchenillä, 32, ja hänen Patricia-siskollaan on ikäeroa viisi minuuttia. Heistä Gisele on vanhempi. Sisaruksia on yhteensä kuusi.

24-sarjasta tuttu näyttelijä Kiefer Sutherlandilla on pikkusisko, joka on häntä seitsemän minuuttia nuorempi. Sisarukset syntyivät 46 vuotta sitten näyttelijäperheeseen. Molemmat ovat siis jääneet alalle, tosin Rachel-sisko pysyy "kameran toisella puolella". Hän työskentelee tv-tuotannossa.

Kuvat heistä ja muista julkkiskaksosista löydät täältä ja täältä.

Tunnettuja suomalaisia kaksosia ovat muun muassa Armi Toivanen ja Cheek.

Lähde: Buzzfeed, The Richest

Kilpailut

Uusimmat