Uusi albumi ja festarit pitävät Brädin kiireisenä: "Vaimo mahtuu keikka-autoon mukaan"

05.06.2015 20:00 - Henna Koste

Räppäri kertoo kodin merkityksen kasvaneen iän myötä.

Brädi nähdään 6. kesäkuuta  järjestettävän Uuden lastensairaalan Live Aid -konsertin lavalla. Mies kertoo kesänsä olevan todella kiireinen työn alla olevan levyn vuoksi. Albumin on tarkoitus ilmestys syksyllä.

- Studiorusketusta tulee enemmän kuin rantarusketusta tänä kesänä, ja keikat siihen oheen. Kiirettä, mutta kivaa kiirettä kaikki, Brädi summaa.

Liikenevän vapaa-ajan mies viettää ystävien ja urheilun parissa. Lajirakkautta mies kokee kori- ja jalkapalloa sekä jääkiekkoa kohtaan.  

- Tietty vaimon kanssa vietetään laatuaikaa, silloin kun ukko on kerrankin kotona, räppäri hymyilee.

Hän kertoo puolisonsa suhtautuvan lempeästi kiireisiinsä.

- Kyl se tiesi mitä sai, kun mut otti. Hän on tottunut rutiiniin ja rytmiin, jolla äijä kiertää. Keikka-autoon mahtuu aina mukaan, jos haluaa tulla. Välillä hän lähteekin, esimerkiksi nyt juhannuksena, räppäri kertoo.

Viikonloput täyttävässä keikkakalenterissa Brädi näkee kuitenkin hyvätkin puolensa. 

- Oon viikolla taas aika paljon paremmin kotona kuin perus "kahdeksasta neljään -ukko". Viikonloppusin mua ei paljoa näy. Onneksi on aktiivinen rouva, joka keksii tekemistä, artisti toteaa.

- Mitä enemmän tulee ikää ja kilsoja mittariin, niin kodin merkitys kasvaa. On se kivaa, että on oma koti, tukipesä ja vaimo siellä. Kyl mun on hyvä tälleen, Brädi hymyilee.

Brädi on myös mukana Voicen Kesä yössä -kappaleella. Katso video alta.

Kilpailut

Uusimmat