Kuva: AOP

Bella Thorne kertoi avoimesti masennuksestaan - fanit lyttäsivät tylysti netissä

05.04.2017 16:45 - Senja Rapila

19-vuotias Thorne poisti Twitter-päivityksensä pian sen julkaisun jälkeen.

19-vuotias näyttelijä Bella Thorne on tehnyt suuren paljastuksen Twitter-tilillään, uutisoi Female First. Hän on nimittäin julkaisun mukaan paljastanut kärsivänsä masennuksesta.

"Olen tullut siihen lopputulokseen, että kamppailen masennuksen kanssa. Ette ole yksin", kaunotar on kirjoittanut Twitter-tilillään Female First -julkaisun mukaan.

Päivitys poistettiin kuitenkin pian sen julkaisun jälkeen, kun Thorne alkoi saada hyvin paljon negatiivisia ja asiattomia kommentteja liittyen paljastukseensa.

"Et voi vain tehdä johtopäätöstä, että kärsit masennuksesta... Se ei ole vain outo tunne, kuten että olisi vain surullinen tai onneton", eräskin hänen seuraajistaan kommentoi Thornen päivityksen alle Female Firstin mukaan.

"Ei tunnu hyvältä lukea tällaista p*skaa itsestään"

Thorne on aiemmin kertonut, että on loukkaantunut monista sosiaalisen median kommenteista, jotka ovat tulleet hänen omilta seuraajiltaan. Eniten Thornen mukaan satuttaa se, jos ihmiset haukkuvat tai solvaavat häntä väärien spekulaatioiden tiimoilta.

Yksi näistä spekulaatioista voi hyvinkin olla se huhu, että hän olisi pettänyt entistä poikaystäväänsä Tyler Poseytä laulaja Charlie Puthin kanssa.

"Ihmiset luulevat ettei se satu, mutta antakaas kun kerron: kyllä se sattuu!" Thorne julisti tuolloin.

"Se ei tunnu hyvältä lukea tällaista p*skaa itsestäsi, kun tiedät ettei se ole totta. Se on aina se pahin asia, ettei se ole totta."

Lähde: Female First

Lue myös: Bella Thornen avautuminen sai karun vastaanoton: "Sinulla on uusi poikaystävä joka toinen viikko"

Lue myös: Tyrmäävä Bella Thorne muutti hiustyyliään radikaalisti - katso

Lue myös: Näyttelijä Bella Thorne julkaisi rehellisen kuvan - "Se ei ole salaisuus, että minulla on finnejä"

Lue myös: Bella Thornea käskettiin ajelemaan säärikarvansa - kirjoitti napakan vastauksen

Kilpailut

Uusimmat