Kuva: AOP

Katy Perry tyrmistyi erityisen American Idol -kokelaan hylkäyksestä - marssi ulos kuvauksista

03.03.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Aretha Franklinin lapsenlapsi Grace, 15, ei päässyt ohjelmassa jatkoon, ja Perry osoitti voimakkaan eriävän mielipiteensä.

Katy Perry, 37, tyrmistyi tuoreessa American Idol -jaksossa, koska muut tuomarit eivät päästäneet soul-legenda Aretha Franklinin lapsenlasta Grace Franklinia jatkoon. Perry jopa käveli pois kuvauksista hetkeksi turhautuneena.

Perry olisi päästänyt 15-vuotiaan Gracen jatkoon, mutta muut tuomarit Lionel Richie, 72, ja Luke Bryan, 45, sanoivat nuorukaiselle ei. Perry näki Gracessa paljon potentiaalia.

- Sinua ympäröi tähtipöly. Olet upea, ja jos kuuntelet meitä, luotat meihin ja teet kovasti töitä, voimme päästä seuraavalle tasolle. Sanon kyllä, Perry kommentoi Gracen koelaulun jälkeen.

Lionel Richie puolestaan oli sitä mieltä, että Grace ei ole vielä valmis kilpailuun. Hän esitti toiveensa, että Grace tulee myöhemmin kokeilemaan uudestaan, kunhan on paremmin päässyt irti ujoudestaan. Myös kantrimuusikko Luke Bryan sanoi ei. Perry alkoi protestoida päätöstä vastaan.

- Hänessä on tähtipölyä! Hän saattaa olla hieman ujo. Menen vaikka maahan makaamaan ja lopetan tämän ohjelman teon. Lähden baariin, Perry totesi lähtiessään lavasteista pois.

- Teidän korvissanne on vikaa! Olette hulluja, Perry vielä huikkasi tuomarikollegoilleen.

Voit katsoa Grace Franklinin koelaulun kokonaisuudessaan alta.

Lue myös: Benson Boone, 19, oli American Idol -suosikki, mutta päätyi yllätysratkaisuun - Katy Perryn sanat jäivät mieleen

Lue myös: Menivätkö Katy Perry ja Orlando Bloom salaa naimisiin? Perry kommentoi huhuja

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat