Kuva: YouTube / Nordisk Film

Jumalattaret eivät täytä vuosia - Hannele Laurin tähdittämästä elokuvasta julkaistiin traileri

27.10.2020 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hannele Lauri esittää elokuvassa artisti Seija Kuulaa.

Rakastettu näyttelijä Hannele Lauri, 68, tähdittää tulevaa 70 On Vain Numero -elokuvaa, joka julkaistaan näillä näkymin 6. tammikuuta 2021.

Elokuvassa seurataan naisartisti Seija Kuulan (Hannele Lauri) kasvutarinaa. Vaikka jumalattaret eivät täytä vuosia, tuo rakkaus eteen asioita, joissa ikä onkin voimavara eikä rasite.

Laurin lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa Mikko NousiainenMarja Packalén ja Misa Palander. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Johanna Vuoksenmaa ja se on hänen ihmissuhdetrilogiansa päätösosa.

Nyt elokuvasta on julkaistu uunituore traileri, jonka voit katsoa alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lauri aloitti näyttelijäuransa jo 70-luvulla opiskellessaan Teatterikorkeakoulussa. 1980-luvulla hänet nähtiin usein Spede Pasasen tekemien televisiosarjojen ja elokuvien tähtenä.

Lauri muistetaan myös Hynttyyt yhteen -sarjasta, joka pyöri televisiossa vuosina 1991-1995. Sarjassa serkukset Vappu ja Virpi asuvat saman katon alla ja jakavat etenkin miesasioitaan.

- Se oli minusta uudenlaista silloin. Kaksi muijaa tuosta laittaa hynttyyt yhteen ja ovat aivan pimeitä, henkiseltä tasoltaan 15-vuotiaita: "Miehiä, miehiä, miehiä, miten saadaan miehiä? Nyt mennään ja isketään!" He olivat ihan pimeitä ja sitä oli hirveän hauska tehdä. Oli vapauttavaa mennä töihin, ettei tarvinnut suuresti analysoida mikä on tämän ihmisen tausta, Lauri muisteli Voice.fi:n haastattelussa vuonna 2011.

Vuonna 2019 Hanne Lauri sai Kultaisen Venlan elämäntyöstään.

(kuva: AOP)

Lue myös: Hannele Lauri muistelee 90-luvun suosikkisarjaa: Miehet jonottivat mukaan!

Lue myös: Seura: Hannele Lauri suhteestaan Vesa-Matti Loiriin: "Emme koskaan pettäneet aviopuolisoitamme"

Lähde: Nordisk Film

Kilpailut

Uusimmat