Kuva: AOP

Britney Spearsin ex-mies Kevin Federline pakotti tähden karanteeniin

27.05.2020 15:15 - Iiro Myllymäki

Poppari joutui viettämään kaksi viikkoa karanteenissa, jotta Federline antoi hänen tavata heidän yhteisiä lapsiaan.

Laulaja Britney Spears, 38, joutui viettämään kaksi viikkoa karanteenissa ex-aviomiehensä Kevin Federlinen, 42, linjauksen takia. TMZ-sivuston saamien tietojen mukaan Federline määräsi Spearsin eristyksiin kahdeksi viikoksi ennen kuin antoi tämän nähdä ex-parin yhteisiä lapsia. Syynä tähän oli se, että Spears oli matkustanut huhtikuussa Los Angelesista Louisianaan tapaamaan perhettään.

Lähde kertoo TMZ:lle, että Spearsille ei ollut ongelma noudattaa Federlinen määräystä. Spears ja Federline olivat naimisissa vuosina 2004-2007. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 14-vuotias Sean ja 13-vuotias Jayden.

Karanteenipyynnöllään Kevin Federline halusi varmistaa, ettei Britney Spears vahingossakaan pystyisi tartuttamaan koronavirusta lapsilleen. Karanteenin jälkeen Spearsin kerrotaan nähneen lapsiaan kaksi kertaa, muutaman tunnin kerrallaan. E! News kirjoittaa, että Federline on lasten pääasiallinen huoltaja, ja Spearsilla on oikeus toimia huoltajana 30 prosentin verran ajasta. Ex-pari sopi uusista huoltajuusehdoista viime vuonna, ja E! Newsille kerrotaan, ettei Spears ole tyytyväinen järjestelyyn. Ennen uutta sopimusta vanhempien kerrottiin jakavan huoltajuus tasan.

- Britneyn mielestä järjestely ei ole reilu. Hän on lasten äiti, ja nämä ovat tärkeitä vuosia lasten elämässä, ja hän haluaa olla läsnä heitä varten. Hän kokee, että hänellä pitäisi olla yhtä paljon aikaa lasten kanssa kuin Kevinillä, lähde kertoo.

Britney Spears ja Kevin Federline vuonna 2005 (kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spearsin pojan Instagram-livelähetys järkytti - paljasti musertavia tietoja äidistään

Lue myös: Britney Spears jakoi hyllytetyn levynkansikuvan - paljastava otos poikkeaa rajusti julkaistusta

Lue myös: Britney Spearsin ja miesystävän treenivideo sai fanit haltioitumaan: 'Olette niin hemmetin kuumia'

Lähteet: TMZ, E! News

Kilpailut

Uusimmat