Kaikki artikkelit

Uusi konsolisukupolvi on ollut nyt vuoden käytössä niillä, jotka ovat saaneet käsiinsä Sonyn tai Xboxin uuden olohuoneen kuninkaan. Saatavuuden puute on vieläkin sen suurin ongelma.
Video on kerännyt miljoonia katselukertoja ja se nousi YouTube-palvelun trendaavimpien videoiden joukkoon.
Little Devil Inside -pelin tiettyjen hahmojen on katsottu vahvistavan rasistisia stereotypioita.
Nintendo PlayStation jäi julkaisematta, ja päätökseen liittyi paljon draamaa.
Andersonin näkemyksen mukaan videopelit ja aikuisviihde ovat pilanneet hyviä miehiä.
Virtuaalitodellisuus on videopelialustana jo nykyisyyttä, mutta miten hyvin Sonyn PlayStation VR laitteisto toimii kuluttajakäytössä?
Larian Studiosin hittipeli on käännetty vihdoin konsoleille. Kymmeniä vuosia ihastuttaneiden RPG-pelien juuret omaavan Divinity: Original Sins 2 -pelin Definitive Edition avaa konsolipelaajille valtavan valintojen fantasiamaailman.
Japanissa kovassa huudossa oleva Monster Hunter -saaga yrittää uusimman tulokkaansa voimin rynnätä länsimaiden markkinoille ja onnistuu siinä osittain.
Playstation 2:n viimeisiin peleihin kuuluneen Ōkami-seikkailun HD-versio ansaitsee paikkansa allekirjoittaneen lempipelien hyllyssä.
Assassin’s Creed Origins on hyvä osoitus siitä, miten kulahtanut pelisarja tuodaan takaisin raiteilleen ja herätetään henkiin. Se antaa anteeksi kaikki Ubisoftin männävuosina tekemät virheet pelisarjan suhteen.
Obsidian Entertainmentin kriitikoiden ja pelaajien rakastama Pillars of Eternity -roolipeli julkaistiin vuonna 2015. Isometrisestä kuvakulmasta vanhaan kunnon Baldur’s Gate -tyyliin kuvattu peli ylitti kaikki odotukset. Yli kaksi vuotta siihen meni, mutta syyskuun alussa peli sai vihdoin konsolikäännöksen. Käännöksen, joka on paikoitellen varsin kankea, mutta imaisee roolipeleistä tykkäävän tiukasti nostalgiseen syleilyynsä.
Final Fantasy XV on jättipettymys niille, ketkä ovat oppineet rakastamaan Final Fantasy -pelisarjaa.
Vuodesta 2017 ennustetaan virtuaalitodellisuuden läpimurtovuotta.
Sony pudottaa virallisen bloginsa mukaan Playstation 4 konsolinsa hintoja myös Euroopassa. Joulumarkkinoiden alla tapahtuva hinnanpudotus astuu voimaan välittömästi ja koskee 500 gigaisella kovalevyllä varustettua konsolia.
Sony ilmoitti tänään virallisessa blogissaan tiputtavansa PS4 konsolien hintaa tulevia joulupyhiä silmälläpitäen. Hinnanpudotus toteutetaan, ainakin aluksi, ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.
Sony on ilmoittanut, että noin 77 miljoonan Playstation-pelaajan käyttäjätiedot ovat päätyneet hakkereiden haltuun.