Kaikki artikkelit

Wintersien klaanin saaga tulee risteyskohtaansa Resident Evil Villagen uuden Winter’s Expansion -lisäosan myötä.
Deadline-julkaisun mukaan Resident Evil -sarja ei tule saamaan toista tuotantokautta.
Sarjan ensimmäinen tuotantokausi julkaistaan 14. heinäkuuta.
HD Projekti on ladattava modi, joten peli pitää olla jo omistuksessa.
Resident Evil -pelisarjan tuorein tulokas Village on toimiva kauhuseikkailu, joka ei kuitenkaan osaa varsinaisesti kauhistuttaa.
Resident Evil: Infinite Darkness julkaistaan vuonna 2021.
Resident Evil 2 Remake oli viime vuoden alussa ilmestyessään varsin positiivinen pommi jo varsin taantuneessa Resident Evil saagassa. Toki Resident Evil 7 onnistui räjäyttämän pankin tätä ennen, mutta uudelleentehtyjen saralla kakkonen oli ykkönen. Capcom ei jättänyt kultakimpaletta suinkaan vuolematta, sillä huhtikuun alussa julkaistu Resident Evil 3 Remake kulkee - vähän turhankin tiukasti - samoja latuja kuin edeltäjänsä.
Milla Jovovich on huolissaan siitä, että useat Yhdysvaltojen osavaltiot uhkaavat kiristää aborttilakejaan.
Legendaarisen, vuonna 1998 julkaistun, Resident Evil 2:n Remake iskeytyy jo tammikuussa pöytään vahvana Vuoden Peli ehdokkaana.
Milla Jovovichin stuntnaisen käsivartta ei löydetty koskaan onnettomuuspaikalta.
Milla Jovovich tähdittää Resident Evilin viidettä osaa.
Legendaarinen kauhupelisarja Resident Evil, on edennyt jo seitsemänteen osaansa. Tuorein osa tuo genreensä kaivattua maustetta, uudistaa mekaniikkansa ja saa pelaajat pelkäämään henkensä edestä enemmän kuin koskaan.
Kyseistä kauhu- ja sci-fi-animaatiota ei suositella alle 15-vuotiaille.
Näyttelijä Milla Jovovich on aiemmin ollut todella aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja harrastanut faniensa kanssa keskustelua. Nyt hän joutuu lopettamaan tuon ja rajoittamaan sosiaalisen median käyttöä.