Kuva: Marissa Tammisalo

Häämme Toscanassa - ihanat kuvat taianomaisesta viikonlopusta. Take me back!!

26.06.2019 20:15 - Emilia Liinpää

Tässä postauksessa pääosassa ovat kuvat ja kuinka upeita kuvat ovatkaan! Melkein kahden vuoden hääsuunnittelun tuotos on tässä. Enjoy!

Vieraat saapuivat paikalle torstaina ja pidimme heille tervetuliaisgrilli-illan villan pihalla. Ihmiset saivat rauhassa tutustua ja nauttia ihanasta italialaisesta illasta.

Perjantaina olikin vihdoin pääpäivä! Heräsin jo seitsemältä aamulla kauheaan jännitykseen. Aamupalahteki kaasojen kanssa oli ihanan rauhallinen ja pian jo meikkaajat ja kampaajat saapuivatkin villalle.

Seuraavana päivänä nautimme krapulapäivästä altaalla, rennosti ottaen! Osa lähti tutkimaan lähimaastoa ja osa nukkui univelkaansa pois. Illalla tietenkin pizzadinner. Halusimme järjestää myös ulkoilmaelokuvanäytöksen, sillä hakeudumme mieheni kanssa usein ulkomailla sellaisiin. Elokuvaksi valikoitui Loma Roomassa - pääosassa ihana Audrey Hepburn!

Ei voi muuta sanoa, kuin kiitos kaikille, joka ikiselle joka oli paikalla, joka halusi olla paikalla, joka auttoi järjestelyissä, joka neuvoi, joka kuunteli, joka pakotettiin katsomaan Power Point -esityksiä hääpuvuista, joka onnitteli, joka toppuutteli, joka toivoi meille kaikkea hyvää.

Kiitos rakas sulle - me ollaan tiimi nyt ja aina.

Rakkaudentäyteistä viikkoa kaikille <3

Kuvacreditit: lahjakas ja upea Marissa Tammisalo

Kommentoi