Kuva: Fotolia

23-vuotias nainen noudatti auton navigaattorin ohjeita sokeasti - pelastettiin järvestä

17.05.2016 09:45 - Senja Rapila

Kanadassa tapahtunut auto-onnettomuus on niin erikoinen, että se saa varmasti monet tarkistamaan navigaattorinsa ohjeet kahteen kertaan huonolla näkyvyydellä.

Toronto Sun on uutisoinut erikoisesta auto-onnettomuudesta, joka tapahtui nuorelle naiselle yön hämärässä. Tämä 23-vuotias nainen ajoi oman kertomuksensa mukaan todella sumuisessa yössä, joka aiheutti lopulta järkyttävän vaaratilanteen.

Nainen oli laittanut navigaattoriinsa tarkat ajo-ohjeet ja noudattanut niitä tyytyväisenä. Ulkona satoi ja näkyvyys oli huono, joten hän joutui melko sokeasti noudattamaan sen antamia ohjeita, jotka veivät satamaan. Kun navigaattori ohjeisti vain jatkamaan eteenpäin, nuori nainen päätyi ajamaan suoraan Lake Huron -nimiseen järveen autonsa kanssa.

Hengenvaarallisesta tilanteesta huolimatta nainen onnistui avaamaan autonsa ikkunan, ottamaan laukkunsa ja uimaan rantaan, ennen kuin auto upposi. Poliisin mukaan hän selvisi tilanteesta ilman loukkaantumista.

Tämä tarina opettaakin meille sen, että huonolla näkyvyydellä ei tule luottaa sokeasti navigaattoriin - se ei välttämättä ole aina oikeassa.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Helikopteripilotin nolo moka: ulkohuussit saivat kyytiä

Kilpailut

Uusimmat