Kuva: Fotolia

Järkyttävä kipu yllätti miehen uimareissulla - kalastaja yritti virvelöidä hänet peniksestä rantaan

24.08.2016 13:30 - Senja Rapila

Saksassa on käynyt poikkeuksellinen uintitapaturma, jossa kalastaja on saanut hieman erikoisemman saaliin.

Eipä sitä ensimmäisenä tulisi ajatelleeksi, että uiminen rauhallisissa luonnonvesissä voi olla huomattavan vaarallista, kiitos kalojen - tai tarkemmin sanottuna kalastajien. Nyt eräs saksalainen mies on saanut kokea sen kivun ja tuskan, joka tulee, kun virvelin uistin tarttuu penikseen kiinni. 

Alasti uinut saksalainen Herbert Fendt luuli aluksi, että hänen peniksensä oli sotkeutunut vesiheinään, mutta todellisuus valkeni nopeasti: hänen penikseensä oli tarttunut kalastajan uistin.

- Itkin ja huusin kalastajalle rannalla, että 'Älä vedä, älä vedä!'. Pelkäsin, että hän kelaisi minut rantaan, Fendt on kertonut Metro-lehdelle.

Fendtin täytyi vielä kaiken tämän lisäksi pyöräillä kotiin niin, että uistin oli vielä kiinni hänen miehisyydessään. Sen jälkeen hän ajoi autolla sairaalaan, jossa uistin poistettiin asianmukaisesti.

- Kalastaja kertoi minulle, että se ei ole virallinen uimiseen tarkoitettu järvi, ja että hänellä oli oikeus kalastaa siinä paikassa. Yritin selittää hänelle, että hänen tulisi ottaa huomioon monet uimarit, jotka uivat siinä järvessä ja että en ollut tietoinen siitä, että järvessä uiminen olisi kokonaan kielletty. Häntä ei kiinnostanut se ollenkaan.

Lähde: Metro

Lue myös: Nainen löysi pekoniviipaleeseen jääneen nännin - järkyttyi suuresti

Kilpailut

Uusimmat