Kuva: Fotolia

"Hän leikki omilla sisäelimillään" - ex-vangit paljastavat hulluimmat vankilassa näkemänsä asiat

11.09.2017 20:15 - Senja Rapila - Luettu 18 820 kertaa

Vankilassa pääsee todistamaan asioita, mitä ei edes kuvittelisi näkevänsä normaalissa arjessa.

Vankilaelämä ei ole niin hohdokasta todellisessa elämässä mitä jotkut televisiosarjat saattavat antaa olettaa. Todellisuudessa vankilaelämä on todella rankkaa ja telkien takana näkee yhtä sun toista, pelottavaakin, asiaa.

Nyt entiset vangit ovat kertoneet rehellisesti asioista, mitä he ovat nähneet ollessaan syystä tai toisesta telkien takana. Voit lukea ex-vankien kertomuksia alapuolelta.

"Katsoin uutisia vankilassa. Uutinen oli muksusta, joka oli puukottanut kahta lasta. Hän istui vieressäni. Jaoimme lyhyen katseen keskenämme ja jatkoimme murojen syömistä."

"Hulluin asia mitä todistin vankilassa oli se, että aina kun uusi metamfetamiinin käyttäjä tuli vankilaan, muut meta-narkkarit nuolivat mitä tahansa haavoja hänellä olikaan, koska haavoista saattoi valua jotain kemikaaleja ulos."

"Suurin ja pelottavin mies koko vankilassa oli s*atanan hullu, vartijat yllättivät hänet repimässä irti omia kynsiään ja muuta hullua. Eräänä päivänä tämä suuri, hullu mies suuttui viereisessä sellissä olevalle miehelle ja päätti alkaa hakata seinää hitaasti. Vartijat päättivät puuttua asiaan vasta silloin, kun toinen vanki alkoi hätääntyä, kun seinästä alkoi murentua palasia. He suihkuttivat ison kaverin päälle pippurisumutetta, hän nauroi ja kirjaimellisesti nuoli sumutteen kasvoiltaan pois. Sitten vartijat ryntäsivät taltuttamaan häntä: hänen kimpussaan oli neljä suurta vartijaa, jotka hän heitti lattialle. Sitten iso kaveri teki muutaman punnerruksen ja totesi, että nyt kaikki on ok."

"Hulluinta p*skaa oli, kun HIV-positiivinen vanki laittoi vertaan itsetehtyihin nuoliin, joita hän ampui vartijoihin. Jousipyssy ja nuolet oli tehty sanomalehdistä, jotka oli kovetettu vessanpöntön vedessä kastamalla ja kuivattamalla."

"Eräs tyyppi lähetettiin vankilan sairaalaosastolle, koska vartijat olivat saaneet selville, että hän oli nielaissut heroiinipallon. He vain kirjaimellisesti odottivat, että pallo tulisi kropan läpi. Kun se tuli, vanki kaivoi sen välittömästi omasta p*skastaan ja söi sen uudelleen. Joten vartijat odottivat jälleen sen ulostulemista ja vartioivat häntä tarkemmin. Kun pallo tuli jälleen ulos, vanki onnistui jotenkin jälleen pääsemään oman p*skansa kimppuun ja nielaisemaan pallon kolmannen kerran."

"Eräällä miehellä oli pica-oireyhtymä. Hän söi niin paljon vaarallisia esineitä, että hän tarvitsi viikoittain leikkausta. Hänen vatsansa leikattiin auki niin useasti, että kirurgit asensivat väliaikaisen vetoketjun hänen vatsaansa, että vatsaan pääsisi helpommin käsiksi. Mies pääsi kerran irti pakkositeistään ja avasi vetoketjun. Päivystyksessä ollut vanginvartija meni katsomaan hänen vointiaan ja näki, kuinka vanki leikki sisäelimillään."

Lähde: Radbeaver

Lue myös: Miehen uskomaton treffitarina naurattaa netissä - voitko lukea nauramatta?

Lue myös: Nenäleikkauksen ikävä sivuvaikutus: Miehelle jäi ikuinen erektio

Arvostele artikkeli

Kuuntele ohjelmia ja lempikanavaa puhelimellasi

RadioPlay tarjoaa mielenkiintoisia sisältöjä kuunneltavaksi silloin kuin sinä haluat.

Lataa puhelimeesi RadioPlay -sovellus!

Lataa App Storesta Lataa Sovellus Google Play:stä

Suosittelemme

Uusimmat