Kuva: Shutterstock

Nainen väittää keijujen olevan syy hänen nuorekkaaseen ulkonäköönsä: "Se johtuu energiasta"

15.07.2019 15:15 - Katariina Auvinen

Flavia Peters kertoo, että harva uskoo häntä 50-vuotiaaksi.

Flavia Peters, 50, kertoo, että häntä luullaan monesti paljon nuoremmaksi kuin hän todella on. Moni kiittelisi asiasta ruokavaliota tai liikuntaa, mutta Peters luo kiitoksensa keijuille. Nainen nimittäin väittää, että keijut ovat avain hänen nuorekkuuteensa. 

Peters kertoo Mirror-julkaisulle, että hän oli 11-vuotias, kun hän näki ensimmäisen kerran keijun. Nainen väittää myös kommunikoivansa enkeleiden kanssa. Hän kertoo, että häntä kiusattiin niin rankasti koulussa kokemuksistaan, että hän päätti olla monta vuotta kertomatta kokemuksistaan ja näköhavainnoistaan. 

Nyt hän on kuitenkin päättänyt puhua kokemuksistaan, koska hän voi omien sanojensa muita auttaa muita löytämään rakkauden ja onnen. Hän järjestää muun muassa kursseja, joiden tarkoituksena on löytää yhteys keijumaailmaan. 

- Minulle sanotaan usein, että näytän paljon nuoremmalta kuin 50-vuotiaalta. Olen varma, että se johtuu keijujen tuomasta energiasta ympärilläni, hän kertoo Mirror-julkaisulle. 

Peters kertoo, että hän on tuntenut nuoresta pitäen hyvin syvää yhteyttä luontoon. Hänen uskomuksensa on lytätty monesti. 

- Näen keijut pieninä valopalloina, hän kertoo. 

Lue myös: Manuela Bosco kritisoi mediaa liioittelusta: "En ole koskaan työskennellyt enkelihoitajana!"

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat