Kuva: Senja Rapila

Manuela Bosco kritisoi mediaa liioittelusta: "En ole koskaan työskennellyt enkelihoitajana!"

20.02.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Manuela Boscoa on nimitetty mediassa enkelihoitajaksi. Nyt nainen kertoo, ettei anna enkelihoitoja eikä hän ole niitä koskaan ammatikseen antanutkaan.

Kilpajuoksijana, näyttelijänä, kirjailijana ja kuvataiteilijana tunnettu Manuela Bosco, 34, nousi vuonna 2013 otsikoihin enkelihoitokokemustensa kautta. Bosco kertoi opiskelleensa enkelihoitajaksi kurssilla, ja hän kertoi monissa haastatteluissa omista jokapäiväisistä kohtaamisistaan enkeleiden kanssa. Nyt Bosco kertoo, että asia sai mediassa liian suuret mittasuhteet.

Voice.fi haastatteli Manuela Boscoa Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-illassa. Bosco kertoi, että enkelihoitoon liittyvät kokemukset ovat vain yksi osa hänen maailmankatsomustaan, ”yksi pisara koko meressä”.

- Vaikka olen käynyt koulutuksen, en ole koskaan antanut enkelihoitoja ammatikseni. Media on sen aika vahvasti nostanut esille. En anna enkelihoitoja tällä hetkellä, enkä ole sitä koskaan ammatikseni tehnyt. Energiahoitoja olen aikanaan kyllä tehnyt, ja energiaahan kaikki on, Bosco kertoo.

Boscolle aiheesta puhuminen ei vaikuta mieluisalta. Hän ei halua tarkentaa, miten energiahoidot ja enkelihoidot eroavat toisistaan. Kysyttäessä, onko media johtanut ihmisiä harhaan enkelihoitouutisoinnissa, nainen vastaa:

- Ei, mutta koen, että se on katsonut sormea, joka osoittaa kuuta sen sijaan, että se olisi katsonut sitä kuuta.

Mitä tämä tarkoittaa?

- Jos ajatellaan maailmankatsomusta, niin itse uskon, että on olemassa muutakin kuin vain tämä, mitä me näemme silmin. Eikä se ole vain uskon asia, vaan ihan tiedettä, Bosco sanoo.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Vilkaisitko kelloon ja tajusit nähneesi saman ajan ennenkin? Katso, mitä "enkelinumerot" merkitsevät

Kilpailut

Uusimmat