Kuva: Shutterstock

Oppilas kertoi opettajan juovan luokkahuoneessa "margaritoja" - vanhemman viesti kerää kritiikkiä

30.04.2021 22:15 - Senja Rapila

Töykeän sävyinen sähköposti on saanut kritiikkiä TikTokissa.

TikTokissa on julkaistu hiljattain video, jossa opettajana työskentelevä henkilö esittelee oppilaansa vanhemmalta saamaansa yllättävää sähköpostia.

Sähköpostista ilmenee, että nuori oppilas on kertonut usean koulupäivän jälkeen kotona opettajan juoneen "margaritoja" eli aikuisille tuttuja, alkoholipitoisia drinkkejä.  Vanhemman lähettämä viesti opettajalle menee suomennettuna seuraavasti:

"Toivon, että sinulla on ollut hyvä viikonloppu. Julian kertoi kahdesti tällä viikolla tullessaan kotiin, että juot margaritoja luokkahuoneessa kouluaikana. Tietenkään tämä ei voi olla totta, mutta halusin ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää selitystä ennen kuin vien tämän asian hallinnolle. Miksi puhut tällaisista tuntien aikana? Mistä hän voisi saada tällaisen ajatuksen päähänsä? Nähdään huomenna."

Opettaja yllättyi saamastaan viestistä ja on julkaissut sen TikTok-palvelussa anonyymisti. Opettaja on näyttänyt videolla myös kuvan paljon puhuttavasta juomastaan, joka on mansikkamargaritan makuinen soodavesi. 

TikTok-seuraajat ovat kommentoineet videota ahkerasti. Vaikka ymmärrettävästi vanhempi on huolestunut asiasta, monien mielestä vanhemman syyllistävä tyyli lähestyä opettajaa oli töykeä, kun hän ei vielä tiennyt asian oikeaa laitaa.

"Tuo vanhempi olisi voinut esimerkiksi olla olematta k*sipää viestin lopussa", esimerkiksi yksi kirjoittaa.

"'Ennen kuin vien tämän asian hallinnolle' on yksi töykeimmistä asioista, jonka olen nähnyt sähköpostissa."

Opettaja kertoo TikTokissa vastanneensa huolestuneelle vanhemmalle ja kertoneensa, ettei luokkahuoneessa ole puhuttu margaritoista tai nautittu sellaisia. Hän uskoo oppilaan lukeneen soodaveden kyljessä olleen tekstin ja keksineen margaritan siitä.

Mitä mieltä sinä olet tapauksesta, olisiko sen voinut hoitaa asiallisemmin vai oliko vanhemman viesti mielestäsi asiallinen?

Lue myös: Lisa kävi jouluna kahvilassa ja kortilta veloitettiin 5 700 - rahoja ei ole vieläkään palautettu

Lue myös: Alastomia treenisessioita ja seksiä - personal trainerit paljastavat oudoimmat asiakaskokemukset

Lue myös: Vaativin Tinder-profiili koskaan? Vaatimuslistalle naureskellaan netissä

Kilpailut

Uusimmat