Ilman housuja liikkuneet työmatkalaiset hämmensivät metrossa – katso video!

12.01.2012 21:00 -

Kymmenettuhannet ihmiset ympäri maailman osallistuivat sunnuntaina housuttomaan metroajeluun.

Tapahtuman järjesti amerikkalainen Improv Everywhere -yhteisö, jonka tarkoituksena on aikaansaada kaaosta julkisilla paikoilla. Yhteisön perusti vuonna 2001 mies nimeltä Charlie Todd.

Vuosittain järjestettävä hulvaton metroajelu alkoi New Yorkissa vuonna 2002 kun seitsemän miestä päätti huvittaa kanssamatkustajiaan nousemalla talvipakkasessa eri asemilta metroon ilman housuja. Sen jälkeen kyytiin on hypännyt vuosittain aina vain lisää ihmisiä ja housuttomasta metroajelusta on tullut kansainvälinen ilmiö.

Tammikuussa 2012 alushoususillaan aamuruuhkassa matkustettiin yhteensä 59 kaupungissa, jotka sijaitsivat 27 maassa. New Yorkin lisäksi sääriä saattoi ihailla muun muassa Lontoossa, Pariisissa, Taiwanissa ja Utrechtissa.

Vaikka Helsingissä ei tapahtumaan osallistuvia vielä näkynyt, asettavat maamme pakkaslukemat varmasti osallistujille kunnioitettavan haasteen. Kenties helsinkiläisetkin pääsevät ensi tammikuussa esittelemään alushousujaan kansainvälisesti.

Myös espoolaiset odottanevat nyt länsimetron valmistumista entistä enemmän, jotta hekin saavat mahdollisuuden osallistua tähän kansainväliseen trendiin.

Lähde: Improv Everywhere

Kilpailut

Uusimmat