IL: Yllytyshullu mies tatuoi pakaraansa Pekka Haaviston kuvan - katso

01.02.2012 07:45 - Eeva Rajala

Iltalehti kertoo tänään vantaalaisesta Jarno Hakkaraisesta, joka halusi todistaa kavereilleen pysyvästi oman kantansa presidentinvaaleissa.

Iltalehti kertoo vantaalaisesta Jarno Hakkaraisesta, joka halusi todistaa kavereilleen pysyvästi oman kantansa presidentinvaaleissa.

35-vuotiaan Hakkaraisen vasemmassa pakarassa komeilee nyt Pekka Haaviston kasvokuva.

- Kaverit väittivät, etten ole Pekan kannattaja, joten ajattelin, että pakkohan se on jotenkin todistaa, Hakkarainen kertoo lehdelle.

Tatuointistudion omistaja Emma Sikasen mukaan vantaalaismiehen pyyntö on yksi erikoisimmista, johon hän on vuosien saatossa törmännyt.

- Kyllä mua rupesi vähän naurattamaan, kun kuulin tästä. Mutta ei siinä mitään, aina on kiva päästä tekemään jotain vähän erilaista.

Hakkarainen myöntää saaneensa palautetta tatuointitempauksestaan jo ennakkoon. Monet ovat sanoneet hänen olevan sekaisin. Mies kuitenkin vakuuttaa olevansa täysin järjissä. Iltalehden sivuilta voit käydä katsomassa kuvan tatuoinnista

Tempaus saa miehen mukaan kuitenkin jäädä toistaiseksi viimeiseksi laatuaan. Eli todennäköisesti toiseen pakaraan ei ole tulossa Sauli Niinistö kasvokuvaa, mikäli tämä voittaa presidentinvaalit sunnuntaina.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat