Nettideitti osoittautui hirviöksi - nainen vaatii treffisivustolta miljoonakorvauksia

25.01.2013 18:45 - Niina Jokiaho

Jos potentiaalinen poikaystävä onkin vaarallinen idiootti, on siitä saatava kunnon korvaus.

Näin ajatteli Las Vegasissa asuva Mary Kay Beckman, joka haastoi Match.com -deittipalstan oikeuteen sen jälkeen kun netissä tavattu mies hyökkäsi hänen kimppuunsa. Nainen vaatii sivuston ylläpitäjiltä 10 miljoonan dollarin korvauksia.

Naisen mukaan palstan ylläpitäjät johtivat häntä harhaan uskotellessaan, että hänen jättämä ilmoituksensa johtaisi "vakaaseen ja rakastavaan parisuhteeseen". Sivuston kautta löytynyt 53-vuotias mies osoittautui nimittäin täysin luvatun vastakohdaksi.

Mary ilmoitti ensimmäisten treffien jälkeen, ettei aio tavata miestä enää. Sulho ei kuitenkaan uskonut vastausta "ei" vaan pommitti naista kymmenillä uhkaavansävyisillä viesteillä. Lopulta mies piiloutui Maryn autotalliin ja hyökkäsi naisen kimppuun veitsen kanssa. Mies tuomittiin kymmeniksi vuosiksi vankilaan, jossa hän teki itsemurhan pian tuomion jälkeen.

Match.comin edustajien mukaan se, mitä Mary Kay Beckmanille tapahtui "on kammottavaa ja valitettavaa" mutta kyse on yksittäistapauksesta. Match.comin mukaan miehellä ei ollut aikaisempaa rikosrekisteriä.

Lähde: Contact Music

Kilpailut

Uusimmat