Seksikokeilu vei naisen ensiapuun - karkit kuuluvat suuhun, ei vaginaan

12.05.2014 20:45 - Eeva Rajala

Jotkut seksifantasiat kannattaisi pitää vain fantasioina. Tämän oppi amerikkalaisnainen, joka halusi lisätä seksuaalista nautintoaan karkkien avulla aviovuoteessa.

Nainen laittoi emättimeensä Pop Rocks -raekarkkeja, jotka suuhun laitettaessa poksahtelevat kielen päällä. Hän oli siinä uskossa, että karkkien poksahtelu vaginassa lisäisi seksuaalista nautintoa.

Toisin kävi, sillä nainen joutui tapauksen vuoksi ensiapupoliklinikalle. Klinikalla työskentelevä lääkäri David G. Meyers kertoi amerikkalaisessa Sex Sent Me To The E.R. -ohjelmassa yllättyneensä täysin naisen tullessa vastaanotolle.

- Hän kertoi, että karkkien piti lisätä seksuaalista nautintoa, joten nainen oli käyttänyt niitä petitouhujen yhteydessä. Karkkien oli tarkoitus poksahdella ja kihelmöidä seksin aikana, Meyers selittää.

Poksahtelevat karkit aiheuttivat kuitenkin aivan muuta kuin nautintoa. Nainen alkoi kärsiä alapäänsä kutiamisesta ja kuumuuden tunteesta vaginassaan. Kannattaa siis miettiä pari kertaa, ennen kuin työntelee itseensä mitä tahansa.

Lähde: Huffington Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat