Nainen kieltäytyi pihatöistä – sai rangaistukseksi vankilatuomion

16.10.2014 15:18 - Linda Arponen

Yhdysvaltalaisnaisen jatkuva kieltäytyminen ruohonleikkuusta sai viranomaiset ryhtymään toimiin.

Lenoir Cityssä Yhdysvaltain Tennesseessä tapahtui hiljattain erikoisia asioita, kun paikallinen nainen Karen Holloway joutui vankilaan jätettyään pihamaansa hoitamatta.

Hollowayta oli jo useaan kertaan pyydetty tekemään jotain sotkuiselle pihalleen. Koska hän kuitenkin jatkuvasti kieltäytyi tekemästä asialle mitään, hänet tuomittiin viideksi päiväksi vankilaan.

Tuomari lyhensi tuomion lopulta kuuteen tuntiin, jonka Holloway istui tiistaina. Häntä ehdotettiin tekemään yhdyskuntapalvelua vankilassa istumisen sijaan, mistä hän kuitenkin kieltäytyi.

- Tämä ei ole oikein. Miksi minut laitettiin vankilaan lapsiin sekaantujien ja muiden todellisten rikollisten kanssa vain siksi, etten ole hoitanut pihamaatani, kommentoi Holloway tuomiotaan.

Holloway, jolla on kaksi lasta, kertoo perheongelmien estäneen häntä siistimästä sotkuista pihaa. Hänen mukaansa perhe osti kyseisen talon pihoineen vuonna 2000 remontoidakseen sen, mutta he eivät parhaillaan asu siinä.

Kaupungin viranomaisten mukaan asialle piti kuitenkin vihdoin tehdä jotain. He kertovat lähettäneensä siistimispyyntöjä Hollowaylle jo 12-13 vuoden ajan.

- Kaupunkimme haluaa pitää itsensä siistin ja miellyttävän näköisenä. Tässä on kuitenkin kyse myös turvallisuuteen liittyvistä kysymyksistä. Lapset livahtavat usein tällaisiin huonosti kunnossapidettyihin paikkoihin, jotka voivat aiheuttaa vaaratilanteita, mikäli talossa on esimerkiksi lahot lattiat, vuotava katto ja sähköongelmia. Jos pihaa ei lisäksi ole pidetty kunnossa, ei kukaan välttämättä huomaa, mikäli talosta hajotetaan vaikkapa ikkuna, sanoo kaupungin turvallisuusasiantuntija.

Tuomarin mukaan asiaan palataan ensi kuussa. Hän varoitti Hollowayta siitä, että hän saattaa joutua uudestaan vankilaan, mikäli hän ei tee jotain ruokottomalle pihalleen.

Lue myös: Kummallinen salakuljetusyritys päättyi pidätykseen: Miehen housuista löytyi 51 kilpikonnaa

Lähde: Newser

Kilpailut

Uusimmat