Onko lähetin jättämä viesti törkeyden huippu? "Ehkä sinun pitäisi lopettaa netistä tilaaminen"

20.07.2016 16:30 - Senja Rapila

Kiireinen yrittäjä pöyristyi saamastaan viestistä, joka tuli tavaratoimituksen mukana.

Kim Thursfield, 27, on yrittäjä ja täysipäiväinen äiti alle kaksivuotiaalle tyttärelleen. Nainen shoppailee usein netin välityksellä, jotta hän pystyy säästämään aikaa sekä rahaa.

Kun eräänä päivänä Thursfield tuli kotiin, odotti häntä lähetin jättämä lappunen, joka kertoi lähetin käyneen oven takana. Asiallisen ilmoituksen mukana oli kuitenkin lähetin jättämä viesti, joka sai kiireisen naisen - sekä muut häneen samaistuvat henkilöt - tuohtumaan.

- Ehkä sinun pitäisi lopettaa netistä tilaaminen, koska et ole koskaan kotona, lapussa luki.

Suuttuneena Hermes-lähettifirman edustajan viestistä, Thursfield otti oikeudet omiin käsiinsä ja jakoi pöyristyttävän viestin sosiaalisessa mediassa maailman kanssa.

"Shoppailen netissä syystä! Ostan myös ruokani netistä, minulla ei ole aikaa tehdä mitään, saatika sitten mennä kaupoille kiljuvan taaperon kanssa #yrittäjä", Thursfield kommentoi Metro-lehden mukaan omalla Facebook-sivullaan viestiä.

Lähettifirma reagoi nopeasti tapaukseen sosiaalisessa mediassa. Hermes pahoitteli tilannetta ja pyysi naista lähettämään lähetysnumeron ja muut tiedot, jotta asia voidaan ottaa lähempään tarkasteluun.

Lähde: Metro

Lue myös: Rohkea nainen laittoi ylimieliselle Playboy-mallille jauhot suuhun: "Häpeäisit"

Kilpailut

Uusimmat