Kuva: Fotolia

Teini otti intiimiä kuvaa ajaessaan autolla - törmäsi poliisiautoon

28.10.2016 20:45 - Mika Parikka

Jos otat, et aja. Jos ajat, et ota. Jos ajat, et todellakaan räplää Snapchattia. Tämän oppi kantapään kautta eräs amerikkalainen teinityttö.

Yhdysvaltojen Texasissa poliisi sai todistaa erittäin outoa tapahtumaa. On varsin epäonnista ajaa kolari, mutta on kenties vielä epäonnisempaa ajaa kolari poliisin kanssa. Näin teki kuitenkin 19-vuotias Miranda Rader, jonka kolaroinnin syy on typerin vähään aikaan.

Bryanin kaupungin poliisi julkaisi kuvan Twitter-tilillään, jossa se kehottaa ihmisiä olemaan juomatta, kun ajaa, mutta myös olemaan lähettämättä viestejä Snapchatissa. Rader oli ottamassa kuvaa poikaystävälleen, kun hän yhtäkkiä kolaroi poliisiauton kanssa.

Poliisi, jonka autoon Rader osui kertoi, että neidon autosta löytyi avattu viinipullo, sekä avatut rintaliivit. Poliisi tiedusteli Raderilta, että miksi hän ei ollut pukeissaan, kun tämä ajoi autoa. Vastaus oli, että hän oli lähettämässä viestiä Snapchatissa poikaystävälleen, kun hän oli punaisissa valoissa.

Rader pidätettiin epäiltynä rattijuopumuksesta, mutta vapautettiin myöhemmin. Muistoksi hänelle jäi mojova sakko, jonka suuruus on noin 1834 euroa. Tarinan opetus tuli luultavasti kaikille selväksi.

Kukaan ei loukkaantunut kolarissa.

Katso poliisin julkaisema twiitti kolariautoista alta:

(kuva: Twitter)

Lähde: Mashable

Lue myös: Lähetitkö intiimikuvan Snapchatissa? Ei olisi kannattanut!

Lue myös: Noloa! Kotona kuvattu jumppavideo paljasti turhankin intiimin yksityiskohdan - katso

Kilpailut

Uusimmat